Життя

Балкон у Panorama By Kashtan: лижі, велосипед, вечірки

15 Травня 2014 4 934

Кілька днів тому в Ужгороді запустили новий заклад. Власне, він є частиною вже існуючого, утім кардинально від нього відрізняється.

Тепер окрім клубу, тераси та домашнього лофту, у "Панорамі" можна посидіти і на балконі.

До його відкриття готувалися місяць. Детально продумували кожну деталь у дизайні. Утім, послугами дизайнерів та попередніми ескізами не користувалися. Традиціно для закладу – усе результут натхнення власника.

На балконі у "Панорамі", як у кожного порядного господаря – велосипед та лижі – дочікуються свого сезону. До слова, цей оригінальний байк харківського заводу 1983 року на ходу. Хоча кататися на ньому можна, хіба, на самому балконі. Що ж до лиж, то їх принесли самі відвідувачі – за один день більше 30 пар.

Одночасно балкон може вмістити близько 40 людей і працюватиме щодня з 9.00 до 00.00. У меню усі ті самі смаколики, до яких ми звикли у клубі, лофті та на терасі.

До речі, балкон працюватиме круглорічно. Взимку тут проходитимуть вечірки, як на гірськолижних курортах: приємне спілкування, музика та глінтвейн. Утім, спочатку добряче відпочинемо на ньому влітку.



Varosh

Фото: Олександр Смутко

0 #