Життя

AppGrade в Ужгороді: концептуальний магазин бренду Apple

11 Березня 2013 14 202

Молода команда шанувальників "яблучних" гаджетів за півроку відкрила уже другий тематичний бутик, обіцяє системно тішити закарпатців усіма новинками від компанії та очікує на офіційний прихід Apple в Україну, аби домовитися про більш якісну співпрацю на Закарпатті.

Перший AppGrade було відкрито наприкінці вересня у Мукачеві, в ТРЦ "Щодня". 7 березня аналогічний з’явився на другому поверсі ТЦ "Дастор" в Ужгороді.

– По-перше, це обласний центр і ми пропонуємо дуже популярний товар. По-друге, чимало наших клієнтів спеціально їздили в Мукачево, відтак ми вирішили піти їм на зустріч. По-третє, аналогічних концепт-магазинів бренду в Ужгороді нема, точніше бракувало до минулого четверга, коли ми і почали роботу, – пояснив нам мотиви відкриття ще одного магазину один з власників Ярослав.

Готувалися близько місяця. Дизайнерські рішення взяли у бренду, продукцію якого і представляють.

– Офіційно Apple в Україні нема. Минулого року вони відкрили кілька магазинів у сусідній Росії. Ми дуже чекаємо на офіційне представництво компанії у нашій країні, аби домовитися про більш якісну співпрацю. Тим не менше, у нашій мережі AppGrade, як скажімо у аналогічних столичних магазинах iStore, продається саме продукція Apple і виключно вона. Поява нового гаджету у нас залежить від того, коли він з’явиться в Україні, в Києві, звідки ми і доставляємо усе з лінійки Apple для закарпатців, – відреагував Ярослав на дискусії щодо статусу продукції Apple в Україні.

AppGrade в Ужгороді працюватиме без вихідних з 10.00 до 21.00. Власники обіцяють, що їхні консультанти допоможуть з усім – і з питаннями встановлення програмного забезпечення на гаджет, і з роз’ясненням щодо експлуатації самої техніки.

Як то кажуть, по секрету, нам розповіли, що вже найближчим часом запланована вечірка для усіх шанувальників Apple. Формат – майстер-клас у неформальній атмосфері, де кожен зможе поділитися досвідом користування продукцією Apple та дізнатися від більш досвідчених колег нові можливості.

AppGrade:

Ужгород: ТЦ "Дастор", Собранецька 89, 2 поверх, 099 197 11 12

Мукачево: ТРЦ "Щодня", Возз’єднання 20, 1 поверх, 066 366 9336

Катя Сашина, спеціально для Varosh.com.ua

Фото: Сергій Мазур

0 #