Життя

Stas Twee: про Мукачево, Ужгород та Varosh Party

9 Квітня 2013 4 769

Цієї суботи, 13 квітня, Varosh презентував себе у Мукачеві. Поза тим, відбулося відкриття чи не найбільшої тераси Закарпаття – у ресторані Daily, а також зустріч справжньої весни.

Хедлайнером вечірки став столичний діджей Stas Twee.

Музикант з дівчиною приїхали о сьомій ранку і до самої вечірки встигли погуляти містом, побачити найцікавіші історичні об’єкти, побувати на замку "Паланок" та поласувати стравами закарпатської кухні.

Про враження від міста, архітектури, людей та кухні ми розпитали Стаса вже, коли чекали на потяг до Києва наступного дня.

Далі пряма мова:

— Мукачево —

Мені дуже сподобалося Мукачево. Гарне місто, приємні люди, чудова атмосфера. Дуже гарний замок, цікавий, незвичайний. Центр міста дуже європейський. Взагалі Мукачево не надто схоже на решту українських міст. А ще, неймовірно смачна їжа у вас. Мені так сподобався бограч, що я за два дні їв його рази чотири. Також класна страва – банош.

— Ужгород —

Ужгород – теж непогане місто, але він сподобався не так сильно, як Мукачево. Воно, напевно, більш комфортне та затишне. Хоча, в Ужгороді ми також погуляли центром міста, побували у замку та дегустували місцеве вино.  

— Вечірка — 

Думаю, що вечірка вийшла дуже душевною. Прийшли приємні люди, які змогли створити атмосферу, такої собі, домашньої паті. Тому і я намагався грати душевне атмосферне диско, трохи хауса, але загалом, я далеко не заходив. Навіть «Кіно» дуже класно сприйняли.

— Закарпаття —

На Закарпатті я не вперше. Я рік жив і навчався у Будапешті. Тоді мені було років 13-15. Таким чином я проїздив повз Ужгород кілька разів, а ще одного разу був у Чопі. Але це було досить давно, тому мені важко щось згадати. Правильніше сказати, що я не пам’ятаю майже нічого. Але зараз я дуже задоволений поїздкою. Тому наступного разу приїду одразу, як тільки покличете. (ред. – сміється)

Більше фото з вечірки вже незабаром.

Varosh.com.ua

Фото: Рома Кайман

0 #