Життя

Katro Zauber про Ужгород, Мукачево та тістечка від Shtefanyo

3 Березня 2013 4 737

Спеціальний гість презентаційної вечірки проекту Varosh Katro Zauber залишилася на Закарпатті на чотири дні, аби краще відчути атмосферу міст, характери і вподобання ужгородців та мукачівців, а також особливості культури та місцевий колорит.

– Ужгород –

Я знала, що мені сподобається Ужгород. Дуже приємні люди мене оточували усі ці дні. Гарна атмосфера у місті: усе спокійно, виважено, тепло, цікаві будинки, архітектура.

Я не з тих людей, які можуть полюбити місто через архітектурні пам’ятки. Мені важливо, аби атмосфера та люди навколо надихали, аби з ними було весело і цікаво. З вами саме так (ред. – посміхається).

Мені подобається, що достатньо велике розмаїття закладів відпочинку, харчування, історичних місць. Про те, що дуже смачно та дешево – годі й казати. Я у захваті. Хочу сюди ще.

– Мукачево –

Дуже гарне та казкове містечко. Сюди потрібно їхати, аби відключитися від буденних клопотів та відпочити. Маленьке та затишне місто, у якому можна провести бездоганні романтичні вихідні.

Мені дуже подобається, що тут смачна їжа і хороше обслуговування. Сподобалася кава «Есмеральда» у кав’ярні «Time». Також, хороша кухня у ресторані «Daily».

– Вечірка у Panorama by Kashtan –

Зазвичай, я готую деяку музику заздалегідь, але саме у ході вечірки обираю, що, як і коли грати. Думаю, я вгадала настій публіки. 
Принаймні, судячи з того, як до мене під час вечірки підходили, «чокалися» коктейлями, як танцювали, посміхалися та веселилися. Навіть, деякі пісні підспівували.

 

Мені взагалі дуже сподобався заклад, де відбувалася вечірка. Все розумно зроблено: сцена, барна стійка, персонал хороший.

– Тістечка від Валентина Штефаньо –

Я не люблю формулювань «найкращий у житті», але Тірамісу, яке я скуштувала в Ужгороді, було, напевно, одним з кращих десертів, якими мені доводилося смакувати.

Ще мені дуже сподобався сам Валентин. Він надзвичайно інтелігентна людина та патріот свого рідного міста. Вам є чим пишатися. Це факт.

Росана Бісьмак, спеціально для Varosh.com.ua

Фото: Сергій Мазур

0 #