Життя

Андрій Хливнюк (Бумбокс): Мені щастить на розумних і талановитих людей

2 Жовтня 2013 7 712

Сьогодні в Ужгороді мав відбутися концерт гурту Бумбокс, утім не довелося ужгородцям вдруге за кілька місяців послухати Андрія Хливнюка та його гурт.

28 серпня Бумбокс був одним з хедлайнерів на концерті "Мукачево скликає друзів". Того дня звучали як хіти, так і нові треки з альбому "Термінал Б", який, власне, хлопці і мали презентувати в Ужгороді.

Звісно, шкода, що концерт не відбувся, утім шанувальникам гурту пропонуємо почитати інтерв’ю з Андрієм Хливлюком, яке було записане напередодні. Далі пряма мова.


Про Закарпаття


На Закарпатті, звісно, я був багато разів. Для мене ваш край, перш за все, асоціюється зі смачною їжею та гарними горами.


Про Бумбокс


З гуртом ми випустили п’яту платівку, яка називається "Термінал Б". Вона вийшла у вересні і складається з 11 пісень. Дві з них вже були екранізовані, виходили вони, як сингли. Це "Піддубний Микола" та "Маленька дитина". Наш всеукраїнський тур охопить ледь не кожний обласний центр України. Стартує він 26 вересня і ми запланували 26 концертів.

У наступному році нам буде вже 10 років. Як це не смішно, але здається, що розпочали ми усе тільки вчора. До цього ювілею ми плануємо великий концертний тур. Загалом же, живемо у звично ритмі: студія, записи, концерти.

Команда, яка має досвід роботи на такій великій території, яку ми, слава Богу, бачили, чули і "скуштували", вже має амбіції якісного виступу та звуку. Тому ми мріємо, аби це стало реальністю, аби в країні була достатня кількість якісних майданчиків, аби і ми, і інші команди, мали змогу донести бодай якийсь відсоток того і так, як вони б хотіли.


Про музику


Музика для мене і все, і нічого. Я рідко слухаю улюблену, бо вона завжди у мене в голові. Я можу годинами говорити про музику. Усе варто слухати, хоча б на випадок, сподобається вона вам чи ні. Тим більше, якщо ви займаєтесь нею професійно, то час від часу, потрібно слухати різні речі. Я у різні періоди слухаю і слухав щось різне.


Про соціальні мережі


Я не присутній у жодній з соціальних мереж тому, що я намагаюся шукати знайомих у реальному житті і за іншими критеріями. Більше того, ще кілька років тому їх не було і ми якось обходилися без цього всього, домовлялись про зустрічі без смс, заводили друзів, дивлячись їм у вічі. Хоча, мабуть, це дуже зручно.


Про творчість


Пишучи щось, завжди розумієш, що можна було б зробити краще. В момент ти палаєш, тобі це подобається, але щойно ти закінчив і дивишся свій ефір чи слухаєш свою музику, розумієш, що можна було краще. Немає кінцевої точки. Думаю, що це велика проблема людини, коли вона зробивши щось думає, що це ідеально.


Про проект "Місяць Миколи Вінграновського"


"Місяць Миколи Вінграновського" – дуже класний проект, ідея – просто супер. Хай таких речей в Україні буде більше. Нас запросили до участі і ми з задоволенням погодилися. Рядки, які я представляв, я мав змогу обрати самостійно, тому я показав те, що подобалось найбільше.


Про "Маленьку дитину" та "Термінал Б"


"Маленька дитина" була відзнята за один знімальний день і монтувалася приблизно місяць. Так, звісно, ми багато разів перемонтовували це відео, але це нормальний процес. Потрібно працювати, поки не отримаєш результат, якого прагнеш. А над "Терміналом Б" ми працювали рік і то тому, що встигли відіграти за цей час ще й величезну кількість концертів. Тому так довго. Загалом труднощів не було ніяких і творчих мук також.

Це відео відверте, але по-іншому й бути не може, бо якщо ви хочете заховатись за скляні двері, то робіть це на радіо чи в інтерв’ю, а в творчості, будь ласка, будьте відвертими. Бо інакше немає сенсу цим займатися.


Про цінності


Я ціную у людях внутрішню думку, діалог людини з собою, можливість подивитись на речі, які відбуваються, зі сторони, можливість подумати перед тим, як щось зробити. Усі ці якості мені не притаманні у повній мірі, але я їх дуже ціную в людях, яких зустрічаю. Мені щастить на розумних і талановитих людей. Я часто їх зустрічаю. І це слід було б цінувати більше, ніж я роблю це зараз.

Varosh, Розмовляла Веруня Говоруня
Фото: Рома Кайман

0 #