Культура

Поліглот: відкриття нової мовної школи в Ужгороді

11 Вересня 2016 3 221

Компанія "Поліглот" працює в Ужгороді вже 8 років. Це цей час вона пройшла чималий шлях та має велику кількість шанувальників.

2,5 роки тому відкрився "Поліглот" у Мукачеві, а цьогоріч розпочинає роботу ще одна школа в Ужгороді – у Новому районі на вулиці Погорєлова, 3а. Працюватиме вона вже з вересня.

Це повноцінний навчальний центр зі своїм педагогічним складом. Тут можна вивчити – англійську, угорську, польську, словацьку та німецьку мови. Більше про новий навчальний заклад і не тільки нам розповіла засновниця "Поліглоту" Ольга Лапчук.


8 років роботи


За 8 років наполегливої роботи ми чітко визначилися, хто ми є, які наші цінності та переваги. В першу чергу, ми працюємо для наших клієнтів і саме заради них ми вдосконалюємось і розвиваємось. За цей час ми також збільшилися і кількісно. У першому навчальному семестрі з нами було 30 студентів і 2 вчителів, а зараз – 300 студентів і колектив нараховує 20 спеціалістів.

Наші викладачі роблять усе можливе для того, щоб заняття в "Поліглоті" були цікавими та намагаються створити невимушену навчальну атмосферу, яка сприяє ефективному засвоєнню матеріалу. Для цього використовують як матеріали підручника, так і власні розробки. На заняттях використовуються різноманітні технічні засоби для візуального сприйняття та максимального наближення до мовного середовища.

Також, наші викладачі відвідують професійні семінари і постійно працюють над собою. Наші спеціалісти мають сертифікати від таких всесвітньо визнаних організацій, як British Council та International House та Cambridge English Professional Development Center. Окрім цього, наш методист здобув міжнародний сертифікат CELTA, який дає змогу викладати іноземну мову у будь-якій точці світу.

Хочу наголосити, що ми не тільки співпрацюємо з провідними викладачами англійської мови, але й також ділимося один з одним тими знанням, які здобули на семінарах, воркшопах чи пройшовши навчання у міжнародних організаціях. До речі, цього року кількість сертифікатів у  "Поліглоті" значно збільшиться, адже ми працюємо над здобуттям сертифікатів міжнародних екзаменів, що документально засвідчують володіння мовою, яке є максимально наближеним до кваліфікованих носіїв мови. У нас працюють тільки ті вчителі, які прагнуть постійно вдосконалюватись і рости у своїй сфері.

Хоча англійська мова є лідером серед мов, які обирають наші клієнти, у нас ви також можете вивчити угорську, словацьку та польську. Деякі з наших клієнтів обирають одразу дві, а інколи навіть і три мови для вивчення. Для таких зацікавлених учнів ми робимо знижки і радіємо їхньому прагненню знати якомога більше мов. До речі, в "Поліглоті" є студенти, які продовжують своє навчання з нами вже 8 років поспіль. І ми дуже цінуємо таку лояльність до нашої компанії та наших принципів роботи.


Школа в Мукачеві


Наш навчальний центр в Мукачеві є відзеркаленням ужгородського "Поліглоту". В Мукачеві ви зможете вивчити англійську, угорську, чеську та німецьку мови. Школа доволі молода – їй лише 2,5 роки, але вона ні в чому не поступається ужгородській, адже ми відкривали її, коли вже мали великий досвід у цій справі і дійсно розуміли що до чого. Викладачі Мукачева постійно співпрацюють з викладачами з Ужгорода. Ми проводимо семінари то в одному місті, то в іншому. Це як їздити одне до одного в гості, щоб побачитися, провести час разом і також повчитися — поєднання приємного з корисним.


Робота з найменшими


Велика перевага "Поліглоту" у наявності груп, в яких ми займаємося з дітками дошкільного віку. У нас насправді чудово функціонує ця ланка. Адже навчання проходить в дружній та веселій атмосфері, коли малюки в природній для них формі гри, засвоюють не тільки нові лексичні одиниці, а і вчаться будувати короткі речення і сприймати на слух іноземну мову. І, до слова, у нас навіть є група з 1,5-річними малюками. На уроці вони разом з мамою – співають, розмовляють і граються англійською мовою. Ми бачимо велику перевагу у тому, аби вчити дитину мові з такого раннього віку. Не йдеться про те, що дитина в 4 роки вільно спілкуватиметься іноземною, але їй буде однозначно легше сприймати нові знання, а також на підсвідомому рівні бути відкритою до навиків спілкування іноземною мовою.



Нова школа


Ми доволі часто отримували побажання від наших студентів щодо відкриття нашої школи в Новому районі. І вдалося нам це тільки зараз. Серед ряду причин, через які відкриття переносилось з одного сезону на інший, найпроблематичнішим питанням була оренда. Ми дуже довго шукали хороше приміщення у зручному місці. Отож, тепер ми стали ближчими до наших клієнтів, що проживають у найбільшому спальному районі Ужгорода.


Контакти мовних шкіл "Поліглот":

0 #