Культура

Погляд змінює все: Tyupa презентував новий EP “POHLYAD”

29 Березня 2017 1 801

Ужгородський електронний проект Tyupa тішить слухачів новим EP "POHLYAD", який презентував лейбл Dzhmil'Records.

Реліз включає в себе 4 композиції:

Погляд.

Пісня "Погляд", яка стала назвою EP несе в собі прості та зрозумілі образи. Щоб відчути і проникнутися нею достатньо просто заплющити очі.

– Погляд взагалі як трек, як композиція, як текст є найбільш зрозумілим та найбільш однозначним. Погляд змінює все, а все – це залежна змінна, – говорять музиканти.

Танець Самотніх.

– Кажуть, що танець, це вертикальне відображення горизонтальних бажань. Коли танцюють закохані, ритм їхніх сердець співзвучний один з одним. Танець Самотніх має іншу природу. Це щось непоєднуване, але воно має місце, всупереч усім законам природи, – ділиться засновник проекту Михайло Тюпа.

Стелі.

Ідея треку полягає у алегорії почуттів двох людей, які намагаються жити разом, та стінами, які їх оточують. Кожен має своє уявлення про те, як виглядатиме цей дім в майбутньому. Попри спільну ідею, стеля, яку вони збудують навряд чи утримає їх разом. "Двоє не можуть знати…" чи вийде зруйнувати стіни непорозуміння та збудувати спільне нове майбутнє.

Край Сонця.

– Ця пісня не була написана спонтано, це не була початкова варіація композиції. Це був найбільш обдуманий і найбільш красивий текст із тих, що останнім часом мені вдавалося написати, – каже автор текстів Іван Рудий.

– Кожна пісня з EP "POHLYAD" являє собою щось самобутнє, нове та в деяких моментах унікальне. Ми намагалися передати емоції та власні переживання мовою музики. Надіємось, що вона надихне та вималює в уяві слухача нові унікальні образи, – говорить Михайло Тюпа.

Varosh

0 #