Культура

Night Ride: нова історія в новому велосезоні

12 Березня 2015 5 229

Найближчий заїзд запланований вже на травень. Адже, саме в цей період погодні умови вже повністю дозволяють спланувати та організувати масові катання.

Саме тому ми розпитали про новий стиль та ідеї Night Ride його засновницю та найпотужніший локомотив Віту Мунчак. Далі – пряма мова.


На що чекати?


Слід чекати на:


Про оновлений стиль


Це логічний крок нашого проекту. Вирішили попрацювати над корпоративним стилем та звернулись до дизайнера з відповідальним підходом до роботи – Тібора Товта, який і створив новий образ, впізнавану символіку ужгородського велоруху.


Про значки


Значок – це невеличка пам’ятка про заїзд та вклад кожного велосипедиста в організацію заходу. Купівля цього сувеніру дозволяє нам організувати насичену програму, а учасникам – виграти приз та підтримати цей міський проект. Ціна на значки цього сезону становитиме 25 гривень.


Про співпрацю


Ми неприбуткова громадська ініцатива, тому готові до співпраці з усіма, хто розділяє наші принципи про комфортне веломісто та подібний активний відпочинок. Пропозиції щодо співпраці та конструктивні поради чекаємо у вигляді листів чи повідомлень на поштову скриньку nrideua@gmail.com.


До велосипедистів


Організовуючи найт райди, хочеться, щоб кожен з вас по-справжньому відпочив. Над проектом працює багато ужгородців. Наша ціль – створити всі умови для вашого комфортного пересування, ваша – провести час в приємній компанії та дотримуватись правил дорожнього руху. Тож насолоджуйтесь обережно.


Тібор Товт, дизайнер:

"Між першою зустріччю та затвердженим рішенням пройшло два місяці. Працював над новим образом Night Ride переважно у вільний від основної роботи час, тому це навряд можна назвати повноцінними двома місяцями роботи. Більшість часу зайняли пошук ідей та рішень. Коли вже знайшлася ідея – повноцінний образ сформувався за кілька днів.

З точки зору самого процесу, ця робота нічим не відрізнялася від моїх попередніх – дослідження та осмислення завдання, генерація ідей, розвиток, адаптація та випробування, презентація. З точки зору самого рішення, він не має нічого спільного з попередніми роботами".



Погортати повну версію презентації можна тут.

Varosh

0 #