Культура – Архів

My Wedding Day: грандіозна весільна виставка на Закарпатті

24 Грудня 2014 4 167

23 грудня, у конференц-залі етно-велнес готелю "УнгварЪскій", "Майстерня Свят" презентувала свій новий проект. Розповімо у деталях, що це таке.

– My Wedding Day – це перша весільна виставка Закарпаття, на якій представлять товари та послуги весільної сфери. Це місце, де зберуться професіонали весільної справи і матимуть можливість продемонструвати свої товари та послуги своїм потенційним клієнтам. Тут можна буде познайомитися з новими колегами та започаткувати нові партнерські відносини. Це місце, де можна буде показати свою готовність до нового сезону та одразу на місці підписати договори  з клієнтами, – каже засновниця "Майстерні Свят" Наталія Янцо.

Головні завдання весільної виставки – це надати виставкові площі та комплекс послуг учасникам для масштабної демонстрації своєї продукції та послуг; надати відвідувачам максимум корисної інформації про нові рішення та можливості у весільній сфері; забезпечити прямий діалог між учасниками весільного ринку; підняти весільний ринок Закарпаття на якісно новий рівень.


Виставки проводитимуть 28 лютого та 1 березня з 10.00 до 20.00 у залі Eventum Hall


– Ми обрали ці дати тому, що саме у цей час ми проводжаємо зиму та зустрічаємо весну, це період посту. Також, 14 лютого та 8 березня найчастіше родлять пропозиції одруження. До початку сезону залишається 1,5 місяці. І саме ці дати не співпадають з проведенням подібних заходів у сусідніх регіонах, – кажуть у "Майстерні Свят".

Потенційні відвідувачі My Wedding Day – це дівчата, котрі мріють про вишукане та стильне весілля; пари, які планують весілля у 2015-16 роках; пари, що у процесі підготовки; подруги наречених, які допомагають у підготовці весілля; початківці весільного бізнесу або ті, хто прагне його розпочати; ті люди, що вже давно займаються цією справою і хочуть подивитися на рівень конкурентів або ж просто ті, хто хоче дізнатися про щось цікаве.

У програмі виставки майстер-класи, покази весільних суконь, весільна міні-школа, виступи весільних експертів, шоу-програма протягом двох днів, розіграш призів, фіктивні церемонії шлюбу та багато іншого.

Вартість виставкової площі коливається від 1000 до 1400 гривень з розрахунку 250 гривень за м2. У разі реєстрації до Нового року діють суттєві знижки.


Для того, аби взяти участь у виставці потрібно заповнити анкету в офісі "Майстерні Свят" на вулиці Берчені, 74 в Ужгороді. Або зателефонувавши за телефоном 050 188 36 46.


Більше інформації можна знайти тут.

Партнери виставки: Eventum Hall, компанія L.Line та інтернет-видання Varosh.

Varosh

Фото: Андрій Кирилюк

0 #