Культура

Eriq Johnson подарує закарпатцям якісний європейський хаус

15 Березня 2013 2 792

Дівчата йдуть на нього, бо красунчик, меломани – бо він грає фантастичну музику.

Німецький музикант приїде до Ужгорода в суботу, 16 березня, пообіді – прямо з гастролів у Польщі. Всесвітньовідомим Ерік Джонсон став після синглу Miami Kidz & Polina Griffith – Feeling This Way, який протягом кількох місяців очолював чарти музичних радіостанцій Америки, Європи, Росії та України.

Ерік Джонсон — бажаний гість за пультом у всіх клубах Європи, але в Україні, тим паче в Ужгороді, про нього знають мало.

Дивно, бо DJ Eriq Johnson вже встиг поспівпрацювати з багатьма світовими зірками і створив музичні проекти з такими музикантами як Bob Sinclar, David Vendetta, David Guetta, Polina Griffith, Alexander Bard, Gravitonas, Bosson, Lexter, Fedde LeGrand, In-Grid, Eric Prydz. І це далеко не весь список. Що не кажіть, Ужгороду пощастило.

Про ідею влаштувати вечірку за участю Еріка Джонсона нам розповів власник Panorama by Kashtan Милослав Баганич:

– Порадили запросити Еріка Джонсона до Ужгорода київські колеги. Концертний директор проекту The Maneken, ми переглянули його роботи, послухали треки і вирішили влаштувати вечірку за його участі. Він грає якісний хаус, а це повністю вписується в тематику клубу.

Більшість треків Еріка Джонсона завойовують лідерські позиції в продажах на найбільших порталах інтернет-пристроїв: Tunes, Beatport. Тому був здивований, що хлопець настільки скромний, і райдер у нього такий самий. У Еріка зараз гастролі в Польщі, після яких він зразу автівкою приїде в Ужгород.

Щодо найуспішнішого для Еріка проекту з колишньою вокалісткою гурту «A-Studio» та синглу «Feeling This Way» (випущений на одному з найбільших танцювальних лейблів планети – Armada Music), то в Ужгороді він обов’язково прозвучить.

Ми йдемо. Ви також, хоча можливо навіть про це не здогадувалися до прочитання цього матеріалу)

0 #