Ідеї

ЯскраВО: Освідчення, що схоже на мрію

3 Лютого 2015 5 424

Є миті життя, котрі запам'ятовуються назавжди. Серед них – той день, коли він стає на коліно і задає одне із найважливіших запитань. В очах надія та любов… І її відповідь – "Так"!


Про підготовку до незвичного освідчення розповідає засновниця магазину подарунків-вражень "ЯскраВО" Катерина Гладеш:

"Серед нас живуть справжні романтики, котрі хочуть і вміють дарувати коханій щастя, емоції, знають, як показати свою любов. Саме таким є Віталій. Він вирішив освідчитись коханій в її День народження. І честь готувати цей сюрприз випала саме "ЯскраВО!". Разом із майбутнім нареченим ми спланували незабутнє свято.

І ось як все відбувалось:

Закохані гуляли по набережній, аж раптом випадковий перехожий зі словами вітання вручив Олесі троянду, так само наступний, і ще один, другий…, десятий… В руках іменинниці уже назбирався великий букет. Та на цьому сюрпризи не закінчились. На зустріч нашій парі вийшов яскравий та потішний мім. Після мовчазної оди її красі, він вручив запрошення на майстер-клас з виготовлення шоколадних цукерок. Наша пара відправилась смакувати шоколадом.



І це було тільки початком. Після солодкого побачення у Львівській майстерні шоколаду Віталій запросив кохану на виставку, що саме проходила у арт-кафе "Voto". І серед картин, Олеся раптом помічає знайомі обличчя. Це був їхній з Віталієм портрет. Забравши з собою картину, пара вирушила до ресторану.



Олеся була впевнена, що несподіванки вже скінчились, і всі подарунки отримані. Але попереду її чекав основний сюрприз, той задля якого все і затівалось.



Закохані вечеряли і гаряче обговорювали події дня у ресторані "Лічі". Аж раптом офіціант вносить здоровенну подарункову коробку. Коли Олеся її відкрила, то звідти вилетіла велика повітряна кулька, з прив`язаною до неї обручкою. Звідкілясь починають лунати звуки скрипки. Коханий стає на коліно, і з його вуст лунає головне питання: "Ти вийдеш за мене?".





Саме цей день вони будуть згадувати все подружнє життя. А згодом розказуватимуть дітям і онукам…


Усі деталі дізнавайтеся на yaskravo.uz.ua або за телефонами (099) 314 17 85, (096) 996 61 50.


Читайте також:


Varosh

0 #