Ідеї

ЯскраВі подарунки: романтичне побачення у середньовічному замку

4 Лютого 2014 6 055

Нещодавно у закарпатців з’явилася можливість подарувати коханим, друзям, рідним та колегам не лише якусь матеріальну, хай навіть і дуже корисну річ, а й незабутні та бурхливі емоції. В Ужгороді створили магазин подарунків-вражень "ЯскраВо". Заснувала його молода ужгородка Катерина Гладеш.


Головна мета "ЯскраВо" – дарувати не матеріальні подарунки, а яскраві враження, які можуть запам’ятатися на все життя. Ми вишукуємо в Ужгороді та Закарпатті людей і заклади, які пропонують незвичайні послуги, цікаві, приємні та оригінальні враження. А потім системазуємо усе це на сайті yaskravo.uz.ua.

Далі вже слово за замовником: можемо привезти особисто йому сертифікат з обраною послугою або й самі зробити сюрприз адресату. Немає нічого кращого, ніж бачити реакцію людей на такі незвичайні подарунки, – розповідає Катерина.

І хоча для містян дарувати такі презенти дещо по-новому, охочих спробувати, як це працює, вистачає. Тим паче, вибір чималий. Це і сертифікати на уроки професійного макіяжу, верхової їзди, боді-арту, на заняття фітнесом, стрип пластикою, уроки іноземної мови, є навіть спеціальні пропозиції для чоловіків, дітей та жінок, а також багато іншого.

Наша остання новинка "Побачення у середньовічному замку". Пара може провести кілька годин в чинадіївському "Сент Міклоші", де їм влаштують екскурсію з факелами та вечерю при свічках. Адже, що може бути більш хвилюючим, ніж побачення в одному з найбільш романтичних місць Закарпаття – замку любові. Така подія розпалить серця закоханих і подарує незабутні враження на все життя, – з посмішкою каже Катерина.

Засновниця "ЯскраВо" запевняє, що зайшовши до замку, пара потрапить у містичну атмосферу напівтемряви, котру освітлюватимуть лише кілька факелів. Саме так розпочнеться екскурсія, наповненими загадковими історіями, таємним ходами та тунелями. Згодом, на закоханих чекатиме вечеря при свічках, під звуки романтичної музики у головній залі замку. 


Придбати сертифікат на побачення та інші подарунки можна на сайті yaskravo.uz.ua та за телефоном: 099 314 17 85.


Varosh

Фото з мережі

0 #