Ідеї

В Ужгороді відбулися загальноміські збори та презентація ГО “Міст”

8 Квітня 2013 3 263

В неділю, 7 квітня, міські активісти, лідери думок, громадські діячі та небайдужі городяни зібралися для консолідації зусиль, направлених на покращення міського середовища.

Метою новоствореної громадської організації є втілення трьох основних напрямків діяльності: контроль та реагування на міські процеси, налагодження комунікації та просвітницька діяльність, а також залучення незалежних професіоналів в організації міських процесів.

Близько сімдесяти небайдужих городян виявили бажання долучитися до ГО. Присутні обмінялися порадами, думками та контактами для подальшої реалізації проектів.

– Нарешті стараннями міських активістів мерія таки проголосила 2013-ий – роком відновлення архітектурної спадщини. Оскільки нас не задовольняє лише номінальне проголошення – ми розробили і будемо лобіювати втілення низки практичних кроків. Але наша діяльність не буде обмежуватися суто питаннями архітектури, ми прагнемо систематизовано та активно впливати на перетворення міського середовища, – розповіла активістка Тетяна Смріга.

Організатори впродовж наступних двох тижнів сформують дієву структуру організації та оброблять пропозиції, які можна надсилати на адресу info@mist.uz.ua.

Матеріали по темі:

Вікторія Рижова, Varosh.com.ua

Фото: Олександр Попович та Ярина Денисюк

0 #