Ідеї

“Сушка”: вільний обмін фотографіями та хорошим настроєм

16 Липня 2013 4 448

7 серпня у Мукачеві відбудеться перша на Закарпатті "Сушка". Що це таке, нам розповіла її головна організаторка Марія Аграмакова.

– Проект "Сушка" заснували 3 роки тому у Санкт-Петербурзі. Сьогодні акція стала настільки популярною, що її проводять у багатьох містах Росії, України та інших країн. Вона відбулася у більш ніж 100 містах і зібрала понад 45 тисяч учасників. Я подумала, що було б непогано зробити щось подібне не лише в одному місті, а й у всіх куточках Закарпаття. "Сушка" – це міська акція вільного виставкового проекту з обміну фотографіями. Свої фото можна помітити написом, залишити на звороті координати чи послання майбутньому власнику, – каже Марія. 


Дівчина запланувала проведення акції у Мукачеві, Ужгороді, Хусті, Чопі, Довгому, Виноградові, Сваляві, Рахові, Тячеві, Іршаві та Берегові.

– Я знаю що на Закарпатті багато чудових фотографів, тому хочу, аби люди про них дізналися більше, аби бачили їхні роботи, дізнавалися про новачків. У "сушці" участь може взяти кожен, це обмін фотокартками: ти приходиш, дивишся роботи, те фото, яке тобі сподобалося – забираєш собі. Утім, на його місце мусиш повісити якесь інше, – розповідає організаторка акції.

 

Перша "сушка" відбудеться у Мукачеві на центральній площі міста 7 серпня о 18:00. Організатори кажуть, що готують чимало цікавого: розважальну програму, конкурси, сюрпризи.

Дізнатися більше про проект та зареєструватися у ньому можна за посиланням http://vk.com/event55743977.

Наталія Чижмар, для Varosh.com.ua, фото з мережі

0 #