Ідеї

MAP Games: на Закарпатті провели перший дитячий туристичний реаліті-квест

28 Травня 2015 2 206

На весняних канікулах відбулися зйомки першого в історії України дитячого реаліті-квесту "MAP Games". 30 учасників з різних куточків України об'єдналися у десять команд. Разом вони долали різноманітні перешкоди та йшли до перемоги. За яку, до слова, отримали цінні призи.

– Ми багато років займаємося дитячим відпочинком, організацією дитячих таборів, дитячих турів на канікули. Дуже часто під час літніх і зимових таборів ми влаштовуємо для дітей змагання у вигляді квесту. На ці весняні канікули, ми вирішили організувати квест довжиною в усі канікули – канікули в стилі реаліті-шоу, масштабний туристичний квест для дітей, – каже оранізатор квесту Дмитро Хатько.

Правила гри наступні: команда з 3 дітей отримує конверт, в якому вказано місце або завдання. Учасники не знають, куди вони відправляться, і які завдання вони мають виконувати. Команда, яка впорається з усіма завданнями швидше і краще за всіх, стане переможцем "MAP Games" і отримає призи від спонсорів. Кожен учасник команди, що перемогла отримає по новенькій камері GoPro Hero 3+ Silver Edition.

– На учасників чекали випробування на швидкість, витримку та кмітливість. Вони мали подолати безліч відстаней на потягах, автобусах, велосипедах і бігом. Діти поринули в місцевий колорит і традиції тих місць, куди їх закидувала ця подорож. І найголовніше, – вони пережили найбільшу пригоду в їхньому житті. Все, що відбувалося знімала команда професійних операторів. Ми підготували кілька випусків нашого шоу і покажемо їх в інтернеті всім бажаючим. Тому це ще й можливість прославиться, – розповідає Дмитро.

Ігри тривали з 23 до 27 березня. Наразі можна переглянути перший випуск. До чого вас і запрошуємо.

Varosh

0 #