Ідеї

Червене вино 2016 пройде без смугастих наметів, а у фестивальному містечку з деревяних будиночків

19 Листопада 2015 7 234

Хоч до найбільш масової туристичної події Закарпаття ще близько 2 місяців, у Мукачеві вже готуються провести її на якісно новому рівні.

Varosh дізнався, що головна різниця полягатиме у 2-х моментах. Перший – місцезнаходження. Фестиваль Червене вино 2016 пройде не на центральній частині міста, в найбільшому парку Мукачева. Мова йде про парк "Перемоги", який за останній рік пережив справжнє перевтілення завдяки облаштуванню нових доріжок, в тому числі вело-, а також озелененню, освітленню, атракціонам і, навіть, охороні з огорожею.

Другий момент – "мораторій" на смугасті намети, а точніше, облаштування повноцінного фестивального чи ярмаркового містечка з дерев’яних будиночків. Мова йде не просто про конструкції, як це вже організовували окремі учасники в попередні роки і вже якісно вирізнялися, а про інтегровану систему з каналізацією та освітленням.

Попередньо планується, що буде близько 3 типів будиночків, і у нас є їхні ескізи. На Червеному вині 2016 буде близько 16 харчових, 18 сувенірних і від 40 до 60 винних будиночків, залежно від поданих заявок.

Ці будиночки, а точніше містечко, буде облаштоване коштом міста. На це потрібно близько 3 мільйонів гривень. Але, що важливо, окупність такого містечка – 2 роки. Воно є мобільним, і може стати окрасою будь-якого фестивалю в будь-якому місті.

Ну, і на останок, за нашою інформацією, фестиваль Червене вино 2016 триватиме з 13 до 17 січня включно. Тому бронюйте квитки та готелі. Буде йов;)

Varosh

0 #