Monatik в Ужгороді

30 серпня MONATIK покаже ужгородцям супершоу

30-річний співак Дмитро Монатік здається побив усі рекорди популярності – за кілька років сольної кар’єри багато престижних нагород, нові кліпи набирають мільйон переглядів за півдня, а в черзі за дуетом або з проханням про співпрацю чимало іменитих артистів.

Але головним мірилом популярності є, звичайно ж, переповнені глядачами зали, куди б він не приїжджав. Дивно, що тільки зараз відбудеться перший великий сольник проекту MONATIK в Ужгороді.

А Діма Монатік закохав у себе публіку не тільки актуальністю музичного матеріалу, але своєю експресією, несхожістю ні на кого, сміливістю йти на експерименти, рухливістю. Ну і звичайно його працездатності і завзятості позаздрить будь-хто.

Шоу, яке приготував мультиартист для закарпатців, називається «Вітамін D», як і однойменний сингл, який вже встиг стати головним хітом цього літа. З недавніх пір Монатік виступає з музиканти і це робить його концерти ще більш видовищними і драйвовими. Так що покваптеся – квитків залишилося не так багато. Квитки можна придбати в касі драмтеатру. 

0 #