Новини

ZNAK: дебютний відеокліп від ужгородського електронного проекту TYUPA

28 Жовтня 2018 1 623

На лейблі Dzhmil’ Records відбулася прем'єра дебютного відеокліпу ужгородського електронного проекту TYUPA на композицію «ZNAK».

Режисером виступив засновник та очільник студії Just In Time Media Олександр Маріаш. Зйомки тривали 2 дні у мальовничій лісовій місцевості Ужгородського району.

Також на музичних цифрових платформах відбувся реліз синглу "ZNAK". Саундпродюсер синглу засновник Dzhmil’ Records Дмитро Мучичка. Автор тексту – поет Іван Рудий. 

– Творчим рушієм для створення цієї композиції стало непереборне бажання знайти відповіді на важливі для душі запитання. Бажання створити те, що близьке багатьом людям, а також, беззаперечно, найбільшим рушієм стала музика та текст. Перш ніж шукати відповіді на власні запитання, проявляти своє бачення світу та приховані бажання потрібно поглянути всередину себе, знайти і усвідомити себе. Пісня вийшла дуже атмосферною, теплою і щирою. Вона про добро, любов, про сокровенне і близьке кожній людині. Знак – це внутрішній голос, який є в кожному з нас. Це приховані відповіді, які в нас закладені. Ми можемо все, якщо розуміємо свої недоліки. А головне – "ZNAK" – це надія на те, що всі ми і кожен з нас зокрема обов’язково знайдемо свій знак, орієнтир, унікальний ключ до власного Всесвіту, в якому реалізуються приховані можливості, прагнення, заповітні мрії, – кажутьмузиканти.

TYUPA – український електронний проект, який створює музику в напрямку lyric-electronics вплітаючи у неї чуттєву лірику та легкі, зрозумілі образи. Гурт TYUPA заснований у 2012 році в місті Ужгород і цього ж року заявив про себе першим релізом EP "Poema", на американському лейблі Proton Limited.

В листопаді 2016 року на львівському лейблі Dzhmil’ Records побачив світ перший україномовний сингл TYUPA під назвою "Steli", в березні 2017 перший студійний міні-альбом "Pohlyad", а в квітні 2018 другий україномовний сингл під назвою "Muzyka".


Читайте також:

Varosh

0 #