Новини

В Ужгороді проведе навчання професійний подолог Ріта Балінт

4 Грудня 2017 3 257

Лекція-презентація відбудеться 14 грудня на базі Центру стопи by Rita Balint.

Навчання проведе сама Ріта, професійний подолог з10-річним досвідом роботи.

– Моя головна мета – познайомитися з колегами. Розказати майстрам педикюру про свою роботу. А також, презентувати високоякісну продукцію, на якій вони можуть працювати. Завдяки ній майстри педикюру зможуть не тільки збільшити кількість клієнтів, а ще й зробити їх постійними на довгі роки, адже цією якістю вони точно будуть задоволені, – розповідає Ріта.

На навчання можуть прийти майстри, які володіють обрізною або апаратною технікою педикюру. До багатьох майстрів приходять клієнти з врослими нігтями і на події подолог навчить їх як правильно з ними працювати так, аби не було погіршення. Тих, хто вже вміє працювати з цим, навчать більш складним речам. Також на лекцію можуть прийти і люди без досвіду роботи, які хотіли б навчитися цьому.

– Я розумію наших майстрів, адже навіть ті, хто прагне до розвитку, не завжди можуть собі дозволити поїхати на навчання на кілька днів до столиці або за кордон. Фінансове питання інколи буває надзвичайно складним. Інший момент – родина. Тому я вирішила полегшити цей вибір і провести навчання в Ужгороді, до якого зручно буде доїхати з будь-якого міста Закарпаття, – каже подолог.

Під час презентації відбудеться також і практична частина, на якій майстер покаже як працювати з врослими нігтями, мозолями різних типів, а також з тріщинками на стопах. На події можна буде придбати усю необхідну продукцію для роботи.


Реєстрація за телефоном: 095 844 00 08. Кількість місць обмежена.


Більше інформації про майстра на сайті та на Facebook-сторінці.


Довідково:

Ріта Балінт, подолог. З 2009 проходила навчання у лікарів-подологів, власників практики в Німеччині: Дітер Бауман, Світлана Кунц, Інге Радожевіч, Світлана Штефан. За цей час пройшла навчання та отримала сертифікати: лікування і обробка нігтів і шкіри уражених мікозами; робота скальпелем, обробка тріщин; обробка врослих нігтів і лікування оніхокриптозу; всі види корекційних систем для лікування врісших нігтів: скоба Фрезера, BS пластина, 3TO скоба, Erce, podofix, combiped; робота з діабетичною стопою; виготовлення індивідуальних ортозів (виправлення різних деформацій стопи і пальців); протезування нігтів при оніходистрофії; лікування і профілактика грибка стопи та ін.

На правах реклами

0 #