Новини

Книжку “Фіномшаг по-севлюшськи” представлять на “Книжковому Арсеналі”

20 Квітня 2015 4 830

Знайти її можна буде з 22 по 26 квітня у рамках проекту "Незалежні видавці: книжки поза мейнстрімом". А 26 квітня о 12.00 спілкуватися з читачами будуть автори.

Смачну книгу про кухню Виноградівщини Ольга Тіводор презентувала у липні 2013 року. Перший тираж кулінарної книги розійшовся доволі швидко. Його хотіли мати не лише туристи, а й місцеві, адже кращого подарунку друзям годі й вигадати.

Книга розділена на три розділи: "Левеші", "Основноє їдіння" та "Шетимені". Головні герої книжки місцеві пам’ятники-фонтани, яких звуть тут Мішко-бачі і Сільвіка. 

Текст, ілюстрація, верстка та дизайн книги – Ольга Тіводор, збір матеріалу – Святослав Гал та Михайло Нодь, художні редактори – Юрій Крукевич та Михайло Царик, літературний редактор – Михайло Чухран.

До слова, саме Ольга та Роберт Тіводори є організаторами та засновниками одного з найвідоміших молодіжних фестивалів Закарпаття – "Креденц".

Varosh

0 #