Мода - Архів

Закарпаттю презентували новий кросовер Toyota C-HR – авто, яке відтворює дух міста

20 Грудня 2016 4 367

Усе прийшло в незвичному форматі, який нагадував радше урбаністичну вечірку, де зібралися старі друзі та файні знайомі. Саме так і замислювали організатори, вигадавши навіть окремий концепт події – Club Party Show.

Що це значить? Уявіть собі, як ви заходите у брендовий салон Toyota в Ужгороді, де вас відразу зустрічають ошатні дівчата на підборах, сукнях та олдскульних бейсболках, дарують браслет Toyota C-HR і запрошують випити трішки шампанського та поспілкуватися зі знайомими, які вже вас зачекалися.

Не встигли ви посміхнутися дівчатам у відповідь, як побачили Олексія Уманського за DJ-ким пультом на кузові легендарного пікапу "Hilux" посеред автосалону. Той також посміхається і ставить саме ваш улюблений трек "Sure Thing" by St. Germain, який вже змушує вас посміхнутися дуже щиро.

А далі – суші, шампанське, канапки, невимушене спілкування.

Аж раптом ведучий оголошує, що зараз покажуть бармен-шоу. Більше того, у виконанні Івана Довганя. Зрозуміло, що всі не стомлюються аплодувати протягом усього виступу.

Але навіть і це ще не все: підсумково налаштувала публіку на появу Toyota C-HR місцева співачка Алекса, яка з’явилася перед публікою на гіроскутері. Це був виступ у стилі Сarpathian Techno. Звучало саме так.

Зрештою, салон заполонив дим – і з нього виїхало з обох боків відразу два кросовери C-HR, які досі ховалися під червоними скатертинами. Натовп ринувся розглядати авто, посидіти за кермом та дізнаватися деталі в консультантів.

Кілька слів усім присутнім про нове авто розповів і директор єдиного салону Toyota на Закарпатті Василь Пацкан, а тоді й сам заходився показувати друзям, що і до чого, із захопленням ділячись особистими враженнями від дуже нетипової для японського бренду моделі авто.

І ось що всі обговорювали, окрім принадних форм авто та урбаністичного дизайну: об’єм двигуна – 1197/1987 см³, передній або повний привід, витрати пального на 100 км – від 5,4 л, водночас розгін до 100 км лише за 10,9 секунд. Більше деталей шукайте на офіційному сайті автосалону.

Не дивно, що таке авто придбали ще до того, як його доставили на Закарпаття. Ще одне виграла присутня на вечірці Вікторія Німець, щоправда лише на один день в рамках тест-драйву: дівчина першою зібрала в соцмережі 100 "вподобань" власного фото на тлі Toyota C-HR.

Заходьте і ви на тест-драйв. Записати на нього можна за телефоном 095 926 30 00.

Varosh

0 #