Мода - Архів

CozyPoly: казкові капці від Наталії Полив’яної

12 Грудня 2016 4 648

Захоплення валянням у Наталії розпочалося близько 8 років тому. Хоча жінка ділиться, що завжди любила щось сворювати власноруч – вишивала, в'язала, займалася декупажем. Каже, що ручна робота – то її медитація.

– Часто мене надихає сама вовна. Це дуже приємний на дотик матеріал. Є багато видів, кожен підходить для чогось іншого. Іноді замовники підкидують якусь цікаву ідею, від якої з’являється натхнення. Іноді – щось видивлюся в інтернеті. І цей процес мені дуже подобається. Наразі найчастіше виготовляю капці, брошки та намисто. Замовляють переважно для дорослих, але часто і для діток, – каже Наталія.

Майстриня наразі працює в кількох техніках.

– Звичайно, є різні техніки, і не одна. Є сухе валяння, коли спеціальними голками переплутуються шерстинки і вивалюється виріб. А є мокре валяння. Це коли за допомогою води, мила та фізичних зусиль (тертя, тощо) шерстинки переплутуються, звалюються і створюється повстяний виріб, – розповідає Наталія.

Що ж до назви CozyPoly, то жінка переконує, що вона виникла випадково. На одному з теле-ефірів Наталія сказала, що розмірковує над нею. І одна з її приятельок запропонувала свій варіант, який, за словами Наталії, бездоганно підійшов.

– Маю велике натхнення, коли знаю замовника і це приємна для мене людина. Я люблю обговорити деталі, потім особисто віддати виріб. Завжди запитую чи все підійшло, чи сподобалося. Це дуже важливо для мене, – ділиться з нами Наталія.


Вироби CozyPoly можна замовити за посиланням.


Varosh

0 #