Мода - Архів

BeautyBox: студія краси та перший сервіс оренди суконь

16 Березня 2017 4 918

Ужгородка Анастасія Лесів у вересні минулого року заснувала власну справу. Спочатку втілила в життя давню мрію і стала візажистом. Потім зрозуміла, що жінка хоче отримати і гарний мейк, і зачіску в одному місці… і майже одночасно. Тож опанувала мистецтво експрес-зачісок. Три місяці тому додалася ще одна фішка — сервіс оренди суконь. До слова, перший на Закарпатті. Далі — пряма мова.


Макіяж та експрес-зачіски


Все почалося з макіяжу, потім з’явилася ідея з експрес-укладками — так, аби людина прийшла до одного майстра і отримала за короткий час цілісний образ. Це підштовхнуло мене до навчання, самовдосконалення та у підсумку – власної справи.

А за якийсь час в нас з подругою виникла ідея поповнити студію ще й сукнями, аби зробити її вже справді повного циклу. Почали планувати, думати як усе зробити на хорошому рівні. Вивчили досвід багатьох сервісів з оренди суконь, в тому числі українських, і виробили власну концепцію розвитку.


Неперевершений образ для будь-якої події


Зараз ми працюємо за системою абсолютного сервісу: над святковим образом працюють професійний стиліст Анастасія Люх та візажист. Як приклад, разом із церемоніймейстером Маріанною Попелич ми відтворили образи, які з легкістю створюють в BeautyBox Studio: ніжна і романтична, стримана і вишукана чи яскрава і грайлива.

Ми запустили цю послугу лише кілька місяців тому, але вона вже доволі популярна. Вона для тих жінок, які розуміють, що сукня створює wow-ефект лише, коли її вдягаєш перший раз. З нашим сервісом щоразу дивувати справді реально.


Оренда суконь


Зараз у нас понад 70 суконь різних стилів та кольорів. Здебільшого – коктейльні. Колекція постійно оновлюється та поповнюється. Анастасія щоденно відстежує нові тенденції. Скажімо, якщо на піку оксамитові тканини, мереживо, шнурівки, то вони обов’язково з’являються у нас. Також ми підготували чимало цікавих аксесуарів, які, до речі, надаються до будь-якого образу безкоштовно.

Вартість прокату залежить від самої сукні – бренду, декору, тканини. У неї входить хімчистка та дрібний ремонт, якщо він потрібен після використання. Сукня надається щонайменше на дві доби, аби жінці не потрібно було бігти зранку після події її повертати.

Слід зауважити, що за допомогою нашого сервісу вбрання можна не лише взяти у користування, а й навіть придбати вподобане за привабливою ціною.

За чистотою та охайністю речей слідкують наші партнери — кравчиня та сервіс професійної хімчистки. Тому всі речі доглянуті та чисті.

Ми дуже уважно ставимося до бажання наших клієнток зберігати конфіденційність. Тому не публікуємо у спільноті ані фотографій самих суконь, ані наших клієнток в них. Розуміємо, що є люди в яких до оренди речей може бути упереджене ставлення.

Ми дбаємо про комфорт кожного нашого гостя, тому працюємо у максимально зручний час, а також у вихідні. Запашна кава, тонізуючий чай, свіжа преса та вільний доступ до інтернету завжди чекають у нашій студії.

Потрапити до нас можна за попереднім записом за телефонами 095 864 50 34 та 099 302 02 28.

Слідкуйте за нашими новинами і акціями у соцмережах: facebook та instagram.

Varosh

Фото: Андрій Кирилюк

На правах реклами

0 #