Мода - Архів

Beauty party by MediSkin: новий формат вечірок

23 Квітня 2018 1 787

У грудні минулого року клініці апаратної косметології виповнився рік. За цей період компанія розширила асортимент послуг та згуртувала навколо себе професійну команду.

Нещодавно відбулась тематична вечірка “Beauty party by MediSkin”, що зібрала разом не лише всіх працівників компанії, а й клієнтів.


Єлизавета Куртяк, засновниця MediSkin:

Ідею створення цієї вечірки ми виношували півроку. Спочатку планували влаштувати б’юті-подію 4 грудня, в день народження MediSkin. Але довелось перенести, так як хотіли організувати грандіозне свято. Мета цього заходу: зібрати всіх разом – наших спеціалістів і клієнтів, познайомити їх, створити середовище, де вони б могли поспілкуватись і обмінятись досвідом.

Ми запросили наших головних партнерів, яких дуже цінуємо і поважаємо. Це висококваліфіковані спеціалісти, професіонали своєї справи. Нашою метою було підвищити рівень обізнаності пацієнтів стосовно процедур нашої клініки та показали наскільки професійним є наш підхід до них. Ми працюємо не з тим, що сьогодні є популярним на ринку чи приносить прибуток. В першу чергу, ми піклуємось про здоров’я та красу наших клієнтів.

Цією подією ми хотіли донести клієнтам головну філософію нашої компанії. Звертаючись до нас, клієнт може бути впевнений, що отримає хорошого спеціаліста, високоякісний препарат і відмінну процедуру. Як тільки ми відкрились, чимало клієнтів оцінювали нас досить скептично. Сьогодні довіра до нас збільшилась в рази. Це наша перемога.


На святі були підготовані спеціальні локації, де після заповнення анкет учасники могли отримати консультації у експертів естетичної медицини.

Окрім того, на події було розіграно:

Головним розіграшем став подарунок від пластичного хірурга Сергія Дербака – безкоштовне збільшення грудей.

Цього вечора на Закарпатті вперше був представлений VelaShape ІІ – апарат для зменшення об’єму і усунення целюліту, який використовує інноваційний метод комбінованого впливу. Процедуру та її результат презентували просто на сцені.

Програма вечора складалась не лише з розважальної частини. Спеціалісти у галузі косметології підготували короткі виступи про базові процедури догляду за тілом.

На правах реклами

0 #