Мода - Архів

7 закарпатських Instagram-блогерів, за якими варто спостерігати

19 Лютого 2017 15 585

Цікаві, пізнавальні, ніжні, кулінарні, лялькові, надихаючі та творчі – Instagram-акаунти, за якими хочеться спостерігати, якими хочеться надихатися та пишатися, що такі круті люди живуть поряд з нами.

Ділимося з вами кількома сторінками, за якими самі спостерігаємо із задоволенням. І чомусь думаємо, що це лише перша частина матеріалу.


Саша Скребцова: книг та кави багато не буває


Більше затишку і такого різноманіття книг ви навряд десь знайдете. Секрет успіху Саші полягає у вмінні поєднувати любов до книг зі всіма правилами життя в інстаграмі. Профіль, за яким слідкує майже 5 тисяч підписників, є справжнім взірцем: тільки якісні фото; авторка має свій впізнаваний стиль; тут є місце не тільки для друкованих видань, а й для смачних тістечок та горняток кави. А численні в’язані шарфи та пледи роблять її акаунт ще й мега затишним.

"Я знімаю так як вмію. Фотографії не навчалась, якось інтуїтивно роблю. В мене немає цілі стати фотографом, тому і про навчання мова ніколи не йшла".

Та в її профілі можна не лише потішити себе красивими фото, а й прочитати змістовні рецензії на ту чи іншу книгу. Стежачи за акантом Олександри, можна щедро поповнити і власний список книг для прочитання.

"Мій особистий акаунт – для душі".

Отож, якщо вам хочеться додати до життя ще трохи чуттєвості та спокою – віднайти його можна тут.

Рекомендації щодо ведення успішного блогу:


Катя Брижань: "ні" ванільним фото та тривіальним текстам


Профілю Каті близько 4 років та дівчина зізнається, що раніше її акаунт було важко назвати блогом: погані фото, недоречні фільтри та мінімум уваги до текстового наповнення. З часом дівчина почала більше уваги приділяти кожному посту.

"Я відкрила для себе закордонних блогерів, чий інстаграм був схожий на казку. І так виходило, що за натхненням приходило розуміння і бажання створювати подібний контент".

Сторінка Каті про насичені робочі будні, сім’ю та книги. Тут ви знайдете і чимало світлин квітів. Через це сама Катя вважає свій акаунт більш "дівочим".

Ведення інстаграм-сторінки допомагає дівчині і у просуванні власного бізнесу:

"Позаяк я працюю у сфері SMM і безпосередньо займаюсь створенням контенту для своїх клієнтів, то я постійно читаю спеціалізовану літературу, проходжу навчання, їжджу на курси та тренінги. Зокрема, це стосується і роботи з інстаграмом. Тому свої знання я використовую і на особистій сторінці".

Дедалі частіше героєм профілю є собака Мо, яка вже також має своїх прихильників. З Катею він часто і працює в офісі, і гуляє містом, і позує для селфі. Переглянувши профіль дівчини, можна дійти до висновку, що краса проявляється не лише у яскравих фото чи "відфільтрованих" панорамах, краса всередині кожного з нас. І як з нею ділитися – справа кожного з нас.

Рекомендації щодо ведення успішного блогу:


Катя Маріаш: профіль – як пряма трансляція сьогодні і каталог спогадів через рік


Профіль Каті про її власне життя, але у ньому ви не знайдете щоденних селфі та банальних текстів. У своїх постах дівчина зосереджується на тих дрібницях, на які ми часто не звертаємо увагу: випадково побачений напис у ліфті, витівки кота, апетитні сніданки (і не тільки), що ще встигають потрапити у об’єктив камери…

Акаунт створено навесні 2012 року. За цей час сформувався чималий список активних підписників.

"Велика кількість підписників не є метою. Але приємно, що твої вирвані з контексту спостереження є цікавими чи корисними ще для когось".

Разом з тим, блогер не забуває про ще один важливий аспект активності у соцмережах – власний простір.

"Інстаграм порушує кордони: сотні підписників опиняються в тебе на кухні чи у вітальні за лічені секунди після публікації. Тому не варто забувати чи нехтувати власною безпекою".

Кожне фото Каті – це привід у майбутньому посміхнутись і повернути у пам’яті окремі частинки власної історії. "Це навіть не спроба показати моє життя… Це спроба зберегти момент частіше для себе самої".

На тезу про інстаграм, як місце для заробітку, дівчина має власний погляд:

"В українському сегменті інстаграма є успішні персонажі з багатотисячними аудиторіями, авторськими хештегами і філософськими підписами до кожного з шести горнят ванільного латте, які вони випивають за день.

Ці люди, здавалося б, чергову "безкорисну" соцмережу перетворили на роботу мрії – з вільним графіком, цікавими пропозиціями співпраці і в крайніх випадках – яким-не-яким зірковим статусом. Але в кожної роботи є свої переваги та не доліки, а кожний інста-кадр дуже часто радикально різниться з тим, що відбувається за його кордонами".

Рекомендації щодо ведення успішного блогу:


Катя Моргентал: талант з присмаком затишку


У вас ніколи не виникало бажання застрибнути у фото і більше не вилазити з нього? Можемо вас запевнити, що завітавши на сторінку цієї талановитої дівчини, у вас з’явиться саме щось подібне. Профіль Каті пронизаний красою, мистецтвом та природністю.

Дівчина розповідає, що до реєстрації в Instagram її спонукали клієнти, які із захопленням фотографували її роботи і публікували. Так і виходить, що продукція Каті з’явилася онлайн задовго до появи їх авторки у соціальній мережі.
Зараз профіль дизайнера – це ніжне плетиво, цікаві авторські фактури та щирі емоції. Дівчина вважає, що у веденні інстаграм-блогу варто пам’ятати про правильне сусідство фото. Тут немає місця для випадкових фотокарток, адже тоді порушується гармонія і стиль акаунту.

Катя зізнається, що саме через це часто доводиться видаляти "зайві" світлини. У справжнього інстаграм-блогера повинна бути певна тактика ведення сторінки. Тоді буде і свій контент, і впізнаваний стиль.

"Не можна створити власний почерк, беручи до уваги тільки вже існуючі шаблони та правила. Естетика – вона в крові".

Сторінка Каті – це ще й можливість спілкуватися зі своїми клієнтами та популяризувати власний бізнес, що напряму пов’язаний з мистецтвом, дизайном. Тут немає "сірих" постів, а кожна світлина запам’ятається вишуканим смаком і водночас елегантною простотою.

Рекомендації щодо ведення успішного блогу:


Вікторія Мещерякова: рожеві тони, зефірна ніжність і багато текстилю


Акаунт Вікторії існує в соцмережі близько 1,5 року. Кількість підписників не є надто великою, проте дівчина і не женеться за кількістю. Каже, краще менше, але якісніше. Для власниці цього профілю важливо, аби підписники розділяли її естетику. А численні коментарі стають прямим підтвердженнями цього. За весь період ведення акаунту, він проходив певну еволюцію – спочатку це були фото подорожей, flatlay кави та книг. Згодом, все частіше у стрічці авторка почала знайомити фоловерів зі своїми ляльками. Сьогодні, кожне друге фото – нове творіння Вікторії, що має власне ім’я та стиль.

Особливістю цього профілю є те, що тут ви зможете побачити процес створення ляльки: окремі дедалі, кольорові нитки, інструменти, за допомогою яких і оживають тендітні лялечки.

"Мій профіль для тих, кого цікавить творчість, гарні фото, хто полюбляє каву та затишок або кому просто подобаються мої роботи. Немало часу я витратила на пошуки авторського стилю. І от не так давно вирішила, що всіх моїх фото має бути багато білого та ніжних відтінків. Мені здається, що це краще за все відповідає моїй творчості, настрою та мені самій".

Як не парадоксально це звучить, але в стрічці ви знайдете всього декілька фото самої власниці інстаграм-сторінки. Цьому теж є пояснення: "Те, чого бракує моїм фото – це наявність на фото мене. Все ж підписникам цікаво бачити людину, за якою вони слідкують щодня. Та я не вважаю себе досвідченою у фотографії. Я такий самий новачок, який ще розвивається". Тим не менше, кожного дня кількість шанувальників зростає, і це дає Вікторії поштовх працювати і з ще більшою потужністю та натхненням ділитись власним світом з іншими.

Рекомендації щодо ведення успішного блогу:


Ромена Завадяк: baby, стиль та якість


Ромена створювала власний акаунт без конкретної мети. Та зовсім скоро осягнула всі його можливості і зрозуміла, що інстаграм – це ідеальне місце для реклами. Певний час цю соцмережу дівчина використовувала як платформу для продажу одягу, аксесуарів та інших речей. Потім були професійні фотосесії, fashion looks та фото "з життя моделі".

Зараз майже нічого не змінилось, проте народження сина докорінно змінило саму Ромену. Маленький Артемій заполонив не лише стрічку молодої мами, а й життя.

"Мені цікаво ділитися своїми враженнями про вагітність, материнство, а також читати про досвід інших. У мене вже зібралася невеличка аудиторія матусь".

Попри велику увагу до своєї сторінки, Ромена не вважає себе інстаграм-блогером. Питання ведення блогу та популяризації акаунту дівчина не розглядала детально. Але досвід роботи з фото у Ромени є. За її словами, оточення також сприяє формуванню навичок. У випадку молодої мами – це друзі-фотографи, дизайнери і просто творчі люди.

Рекомендації щодо ведення успішного блогу:


Крістіна Нашкевич: квіти, чізкейки та любов


Історія профілю Крістіни бере початок з вересня 2016 року. За цей відносно короткий час опубліковано близько 100 постів, а кількість підписників складає майже 1800 користувачів.

Як і більшість відомих інстаграм-блогерів, дівчина створила власний акаунт надихнувшись іншими профілями: з ідеальними flatlay-фото, цікавими композиціями та захоплюючими історіями під ними. Але ідею вести особистий блог подав чоловік Олександр. Саме йому дісталась місія першим оцінювати фото і тексти талановитої дружини. Чимало світлин Крістіни зробив саме Саша.

Пригадуючи свій перший пост для інстаграму, дівчина наголошує, наскільки важливо подбати про світло перед тим як почати розставляти необхідні речі. "Моєю помилкою стало те, що я взяла штучне освітлення. Та вже наступне фото було набагато кращим". Крістіна активно слідкує за профілями багатьох цікавих особистостей, і зізнається, що найбільше цінує в них старання зробити світлину ідеальною.

Хоч акаунт Крістіни є ще зовсім свіжим, проте їй вже вдається популяризувати власне захоплення і шукати нових власників для милих, власноруч виготовлених листівок та апетитних чізкейків. Її сторінка, як і стиль життя не є буденним:

"Життя надто яскраве, щоб вести інстаграм в одному стилі".

Ще одним її захопленням є десерти, особлива симпатія у Крістіни до чізкейків. В майбутньому інстаграм-блогер мріє про повноцінний фудблог, де вона ділитиметься власними рецептами та секретами приготувань відомих страв.

Рекомендації щодо ведення успішного блогу:

Іванна Стець, Varosh

Фото з Instagram

0 #