Життя

Vip Spa Salon: все про красу та догляд за собою

14 Липня 2016 12 187

У салоні Vip Spa, що в Хусті, знають, як жінкам та чоловікам завжди бути доглянутими та гарними, а також розуміються на найсучасніших методах та засобах догляду за собою.

– Салон краси Vip Spa надає гостям високоякісні послуги від досвідчених фахівців та ліцензованих лікарів. Ми пропонуємо: косметологію по обличчю та тілу; безін’єкційні кисневі процедури OXYjet LEO de LUXE, омолоджуючі процедури, усунення гіперпігментації, роботу з проблемною шкірою, кріо-масаж, алмазний пілінг, фотодинамічну LED терапію. А також пресотерапію, вакуумний масаж тіла, обгортання на французькій косметиці, всі види перукарських послуг, повний ногтьовий сервіс, лазерну та ензимну епіляцію, шугарінг, візаж, нарощування вій, пірсінг та солярій, – розповідають у Vip Spa.

– У нашому спа-салоні клієнт завжди відчуває себе очікуваним, єдиним і неповторним. На ньому зосереджена вся увага персоналу, а мрії втілюються тут і зараз. Наші процедури спрямовані на релаксацію і омолодження. Спокійні тони інтер’єру, негучна музика, ароматерапія, м’яке світло – все це дозволяє відвідувачам зануритися в атмосферу справжнього спа-царства. А найголовніше – індивідуальний підхід на професійному рівні до кожного клієнта, – кажуть у салоні.

У Vip Spa пропонують такі спа-процедури, як моделювання – для зменщення "апельсинових" мотивів на шкірі, гнучкість – для ліфтинг-ефекту, детоксикація – насичення киснем та релакс – розслаблюючі масажні техніки.

– Великою популярністю у нашому салоні користується киснева процедура OXYjet LEO de LUXE. Вона забезпечує профілактику старіння, позбавляє від зморшок, усуває пігментації, лікує рубці, вугрі, зволожує та підтягує шкіру, – розповідають у Vip Spa.

Також полюбляють відвідувачі салону і косметичні антицелюлітні процедури: апаратний вакумний масаж, обгортування тіла, пресотерапію та ручний масаж. Результати них – покращення тонусу шкіри, зменшення об’ємів тіла, позбавлення від целюліту, покращення імунітету, зняття стресу, активізація життєвої енергії та загальне оздоровлення організму. 

Новинка цього місяця – процедура з реконструкції та професійного захисту волосся Olaplex. Вона вже встигла стати однією з найулюбленіших серед клієнтів.

У Vip Spa пропонують також і, так звані, уколи краси завдяки яким можна природньо омолодити шкіру та побороти ознаки передчасного старіння.

До речі, у салоні є зараз кілька відкритих вакансії, тож телефонуйте на номерами 097 665 41 24та 050 372 72 28 та ставайте частинкою команди.

Читайте також:


Контакти:

Varosh

0 #