Життя

Point Camp: літо в таборі – як маленьке життя

8 Липня 2016 3 766

З Point Camp ми дружимо давно. І завжди щиро жалкуємо, що нам вже давно "перевалило" за двадцять. Але! Цьогоріч ми вирішили все ж напроситися бодай на один день у компанії цих шалених енерджайзерів, і подивитися, що ж вони роблять з дітьми. Ну, або діти з ними. Отож, розповідаємо!

Цікаво спостерігати, як щороку зростає не лише кількість дітей, які мріють про Point і батьків, які розуміють, що це найбезпечніше та найкорисніше місце, куди вони можуть відправити своїх чад, але й кількість людей, які працюють з малими. Цьогоріч це 20 чоловік, з якими точно ніхто не сумуватиме.

З дітьми працюють не лише талановиті місцеві вожаті, але й іноземці. Протягом цього сезону це Періс з Англії, який працює над покращення англомовних програм та готує табір до виходу на міжнародний рівень; досвідчена вожата з Австралії Саманта; а також популярний вожатий з Англії – Лі, який працює з Point вже два роки поспіль.

Також з дітворою завжди поряд дипломований психолог, сертифікований тренер у галузі екологічної психології, лікар, ну, і куди ж сьогодні без фотографа та відеографа.

Із власних спостережень – енегрії та запалу цієї банди вистачило б, як мінімум, на 20 таборів одночасно.

Засновник Point Дмитро Хатько працює над вдосконаленням таборів в місті вже 6 років. Головна турбота, за його словами, це аби в дітей був незабутній відпочинок, а у вожатих цікава робота.

Point працює одразу в кількох напрямках. Розповімо про них детальніше.

City Point Uzhgorod – табір для діток від 6 до 12 років. Проходить він у місті. Тут діти щоденно зайняті іграми з іноземними друзями, груповими тренінгами, святами, квестами, конкурсами, розвагами, майстер-класами, спортом, пікніками. І цей список можна продовжувати до безкінечності.

Більше про табір читайте тут

Point Camp Slovakia – це щорічний англомовний табір для дітей від 6 до 17 років. Локація – неймовірної краси озеро Ширава у Словаччині. Тривалість зміни – 11 днів.

– Це кращі канікули в житті дітей в доброзичливій і безпечній атмосфері. На них чекають нові і старі друзі з усієї України, а також Словаччини, Чехії, Польщі, Угорщини. У таборі спілкуються тільки англійською мовою, тим самим перетворюючи день в один великий урок англійської, – розповідає Дмитро.

Більше про табір читайте тут

Eco Point Camp – дитячий екологічний табір для дітей від 6 до 17 років. Проходить він у Карпатах та спрямований не лише на вивчення еко-складової, але й англійської мови.

– Табір знаходиться в Міжгірському районі, в українських Карпатах. Це екологічно чисте місце ідеально підходить для дитячого відпочинку, адже ми оточені горами і лісами. Ми вчимо дітей здорово харчуватися, дбати про себе і світ навколо. Також в програмі розмовні заняття англійською мовою з нашими іноземними друзями. У цьому таборі є відмінна можливість відпочити від інтернету, телефонів і комп’ютерів, – кажуть у Point.

Особливе ставлення у Point і до харчування дітей. Воно має бути не лише здоровим, а й смачним.

– Після безпеки в таборі для батьків проблема номер один – це харчування. До нього у нас особливий підхід. Здорове харчування школяра, підлітка у відриві від будинку складається з декількох компонентів. По-перше, це закупівлі якісної продукції у відповідального постачальника. По-друге, постійна наявність чистої води. По-третє, висока кваліфікація не тільки головного кухаря, але і всього персоналу кухні та їдальні. По-четверте, безумовне доримання всіх правил гігієни – навіть, якщо мова йде про організацію харчування школярів в лісі, в наметах, – каже Дмитро Хатько.

Більше про табір читайте тут

До речі, восени Point теж працює – тут розробили програму London Calling і запрошують дітвору побачити одне з найгарніших міст світу під час унікальної подорожі. 

Словом можливостей для не беззмістовного літа для дитини є чимало. Навіть ми за кілька годин у міському таборі відпочили та зарядилися як слід. Тому сміло рекомендуємо!


Контакти:


Varosh

Фото: Тарас Вовчин

0 #