Життя

LT Language SCHOOL: вивчення іноземної мови для дорослих та дітей

15 Серпня 2017 7 661

Розмовні курси, бізнес-курс, підготовка до ЗНО та міжнародних іспитів, супровід та підготовка до вступу у вищі навчальні заклади за кордоном та корпоративне навчання – короткий перелік послуг, які надає мовна школа LT Language SCHOOL. Ми поспілкувалися з менеджером мережі шкіл іноземних мов в Ужгороді, Ярославою та розпитали більше про особливості навчання та унікальні освітні послуги.

– Ярославо, розкажіть за якими послугами ужгородці можуть прийти до "LT Language SCHOOL"?

– Ми викладаємо англійську, угорську, німецьку та словацьку мови. Проводимо розмовні курси для дорослих, підлітків та дітей віком від 3-х років. Популярністю користується розмовний курс для дорослих, який допомагає поставити теорію на практику, а також бізнес-курс для роботи та спеціалізовані мовні курси. Ще ми готуємо до ЗНО та міжнародних іспитів IELTS, TOEFL та ін. Більше того – міжнародний іспит IELTS можна здати прямо у нас. Одною з важливих послуг також є повний супровід та підготовка до вступу у вищі навчальні заклади за кордоном – програма "UNIVERSITY PATHWAY". А ще – ми проводимо корпоративне навчання для державних та приватних підприємств з індивідуальною програмою навчання.

– Для кого передбачений розмовний курс?

– Розмовний курс найкраще підходить тим людям, які хочуть навчитися спілкуватися іноземною мовою на побутовому рівні для подорожей або просто для себе. Ми спеціалізуємося на розвитку саме розмовних навичок наших студентів, оскільки вбачаємо в цьому основу вивчення мови.

– Якщо людині потрібна іноземна для навчання або роботи, який курс краще обрати?

– В такому випадку вибір курсу буде залежати від проблеми, яку студент має з мовою. Цю проблему викладач бачить під час розмовного тестування і на базі нього складає аналіз мовних навичок студента та рекомендує той чи інший формат навчання та курс. Загалом в цьому випадку не обійтись без граматики, яку знову ж таки ми будемо ставити на мову, тобто, аби студент вмів нею користуватись, а не просто володів правилами та теорією.

– Розкажіть трохи детальніше про бізнес-курс.

– Бізнес-курс – це програма для ділової англійської, в якій, окрім бізнес-лексики, вивчаються такі речі як бізнес-етикет та бізнес-листування. Дуже часто людина добре володіє мовою, але не вміє користуватись певними усталеними бізнес-кліше або ж їй бракує практики у проведенні презентацій та переговорів іноземною мовою. Саме ці речі і опрацьовуються на бізнес-курсі.

– Цього року в червні вперше на Закарпатті відбулася здача міжнародного іспиту IELTS. Як все пройшло і яким чином пропонуєте готуватись до здачі такого серйозного екзамену?

– Це знаменна подія в житті школи та й взагалі нашої області. До цього часу здача іспиту була можливою тільки у Львові, а це відповідно додаткові кошти та час. Це була чудова співпраця школи разом з Британською Радою в Україні. До нас приїхало двоє представників від Британської ради, пані Олена та пан Дейвід. До речі, Дейвід є корінним британцем та викладачем англійської мови, і хоча студенти боялися, що він буде записувати всі їхні помилки, він же навпаки дуже позитивно налаштовував їх під час розмовної частини тесту. Ми пишаємось тим, що всі наші студенти отримали результат 6+, тобто рівень В2 і вище. Це фантастичний показник. Зараз вони всі успішно вступили у виші за кордоном і розпочинають своє навчання там.

– До речі, розкажіть детальніше про цю програму – як вона працює? Чи гарантуєте ви вступ?

– Програма "University Pathway" діє в Україні вже 6-й рік поспіль. В Ужгороді така можливість є лише в нашій школі. Програма чудова – аналог програм підготовки за кордоном. Протягом навчального року ми готуємо абітурієнтів до вступу та навчання за кордоном. Відбираються для програми тільки ті студенти, які володіють англійською на рівні не нижче А2, наполегливі, розуміють, чого вони хочуть та вміють працювати на 100%. З 8 студентів всі вже в листопаді були зараховані на навчання в обрані ними виші. З 8 – шестеро поїхали на навчання в Канаду. Канада відкриває чудові перспективи для наших студентів. Інші – обрали Англію та Польщу. Гарантія вступу 100%, тому що в нас є виші-партнери, які обов’язково приймають на навчання всіх студентів від нашої школи, головне – їхній рівень мови та результат IELTS. Це вже ми забезпечуємо, оскільки студенти працюють над мовою протягом 9 місяців. Результати вражають – всі діти набрали бал вище 6, тобто рівень В2-С1. Щоб ви розуміли в Україні є всього 3 людей з найвищим балом – 9. Тому ми завжди й кажемо, що наші студенти – найкращі.

– Чи є у нас, що запропонувати наймолодшим?

– Звичайно! Окрім підлітків та дорослих, ми також займаємось навчанням діток віком від 3-х років. Взагалі це найкраща пора для вивчення мови. Вражає, наскільки легко діти вбирають інформацію і дуже швидко починають спілкуватись. Секрет успішності наших розмовних курсів для малечі в ігровій подачі матеріалу. Дітям весело, а викладач слідкує за тим, щоб під час цих веселощів діти засвоювали новий матеріал. Ми вчимо спілкуватись, тому в нас ви не побачите вивчення окремих слів чи букв, ми вчимо діток розмовляти з перших занять.

– Розкажіть про викладачів, які з вами працюють.

– У нас чудова команда, до того ж, різновікова. Ми працюємо як з молодими викладачами, так і зі старшими. Вимогою до наших працівників є обов’язкова наявність міжнародного сертифікату про володіння мовою. Зараз весь наш викладацький склад сертифікований IELTS Academic. Тому людина, яка приходить на навчання або ж віддає на навчання свою дитину, може не переживати про компетентність викладача. Ми її гарантуємо.

Наступним важливим документом є сертифікат міжнародного зразка для викладачів, до якого всі педагоги готуються та проходять багато навчань та тренінгів. Найближчий відбудеться вже у вересні.


До слова, 2 вересня в "LT Language SCHOOL" пройде освітній форум щодо можливості навчання та мовних програм за кордоном. Вхід вільний.


Контакти:

На правах реклами

0 #