Ідеї

Mad Head: перше інтелектуально-розважальне шоу в Ужгороді

29 Серпня 2017 5 994

Нещодавно в Ужгороді вперше зіграли в Mad Head. Інтерес до гри перевищив усі очікування організаторів і незабаром відбудеться вже друга подія. Ми розпитали в одного із співзасновників проекту, Олександра Свергуна, більше про ідею, концепцію та найближчі події.

– Розкажи про ідею проекту, головну концепцію.

Mad Head – це перше в Ужгороді інтелектуально-розважальне шоу. Це весела командна гра на логіку і кмітливість, де гравцям не потрібно бути докторами наук для того, аби взяти участь. Гра проходить у декілька раундів, деякі з них схожі на класичні ігри "Що? Де? Коли?" та брейнринг, але головною відмінністю є раунди, де гравцям треба проявляти свою кмітливість і вони мають розважальний характер.

– Як виникла ідея проведення такого шоу? Чому ти за це взявся?

– Ідея подібного проекту з’явилася з того моменту, коли ми з хлопцями із "Тяп-ляП" взяли участь у грі "Що? Де? Коли?" яку проводив Олександр Андросов (ведучий українського шоу) на фестивалі у Одесі.

Кілька років прожили з ідеєю зробити щось подібне… І згодом, випадково дізнались від своїх друзів з Черкас, що у них в місті стартував Mad Head. Вони були у захваті від гри і після почутого, ми теж загорілися ідеєю зробити цю гру в Ужгороді.

– Для кого взагалі ця гра?

– Mad Head – це гра, абсолютно для всіх, хто хоче цікаво, весело, а головне з користю провести вечір з друзями. Mad Head не має вікових обмежень, тому ми запрошуємо усіх і чекаємо, коли будуть грати цілими сім’ями.

– Розкажи про локацію, чому саме FMK?

– Mad Head – це сучасна, актуальна гра, тому місце ми вибирали за такими самими критеріями. Також перша гра була влітку і хотілось відкритої локації, а ще FMK займаються наші друзі і це місце мені дуже довподоби.

– Як сприйняли ужгородці першу гру?

– В першу чергу, ми були приємно здивовані кількістю команд, адже на перші ігри у великих містах України приходило близько 8-9 команд, а в нас у маленькому містечку зібралось – 15. Нам здалось, що всім сподобалося і після першої гри багато команд відразу зареєструвались на другу.

– Коли чекати на наступну подію?

– Наступну гру ми плануємо зробити в останній день літа – 31 серпня. Взагалі хочемо проводити до двох ігор на місяць, зараз визначаємось з локацією для проведення у закритому приміщенні, яке вмістить більше 20 команд

Також у найближчих планах провести гру у Мукачеві, адже нею цікавилися і мукачівці. А якщо дуже забігати наперед, то ще плануємо зробити Mad Head для української діаспори у Будапешті.

Varosh

Фото: Євген Кудрявцев

0 #