Ідеї

Feedback Channel — перший профільний україномовний бізнес-канал YouTube

22 Січня 2018 2 491

Нещодавно в Ужгороді відбулася презентація каналу зворотнього Зв’язку. Проект став результатом роботи компаній Myprofi та Just in Time Production. Це перший на Закарпатті тематичний YouTube-канал про бізнес, тематику якого диктуватиме аудиторія.

– Презентація Feedback Channel – це знакова і хвилююча подія для нас. Ми довго думали, працювали, аналізували… І нарешті готові представити аудиторії наш проект. Поки що у планах – свіжий випуск раз на місяць. Feedback Channel – це огляд проблем та питань, що турбують бізнес; інтерв’ю з успішними та відомими людьми; репортажі із зарубіжних та локальних заходів, – Олександр Загоруйко, керівник MyProfi.

Цільова аудиторія каналу – малий та середній бізнес (управлінці, менеджері, керівники різних ланок, підприємці) і просто активні люди.

Основна ідея проекту в тому, щоб у коротких 7-10 хвилинних сюжетах розкрити актуальну для бізнесу тему.

Технічним партнером проекту є студія з виробництва відео "Just in Time Production".

– YouTube на Закарпатті мертвий. У нас майже відсутні тематичні канали. Основна концепція нашого Feedback Channel закладена у його назві – усі теми будуть базуватися на відгуках та зв’язку з нашою аудиторією. Підписники будуть пропонувати теми, які вони хочуть винести для обговорення. Головне, чого ми хочемо досягти – це діалог, обговорення, – Олександр Маріаш, керівник Just in Time Production.

Іванна Стець, Varosh

0 #