Традиційний сніданок “Ранкова кава ділової жінки” в Ужгороді

– Щиро запрошуємо успішних, активних, соціально відповідальних жінок та дівчат взяти участь у традиційному сніданку громадської організації "Ділові Українські Жінки" – "Ранкова кава ділової жінки" в рамках проекту "Коло Жіночого Лідерства". Ведучими та модераторами першої "Ранкової кави ділової жінки" в Ужгороді стануть членкині громадської організації "Ділові Українські Жінки", власниця, креативний директор та дизайнер в Lili Bratus Atelier, талановита Лілія Братусь та Президент Української Академії інтегративної медицини, чарівна Розалія Кобилянська, – кажуть організатори.

Тема сніданку буде присвячена знайомству – учасниць між собою та з громадською організацією "Ділові Україснькі Жінки".
Що являє собою громадська організація "Ділові Українські Жінки" та масштабний культурно-просвітницький проект "Коло Жіночого Лідерства". Які напрямки діяльності охоплює організація і які цілі ставить –з цим усі учасниці зможуть детальніше ознайомитись, безпосередньо поспілкувавшись із членами ГО "ДУЖ".

Реєстраційний внесок становить 150 грн. У вартість участі входить смачний і поживний сніданок від бару-пабу-клубу "Апріорі".

Реєстрація на захід обов’язкова за телефоном 067 264 65 51.

0 #