Презентація книги “Тринадцять жінок Івони” Вікторії Андрусів

"Нова книга молодої і вже відомої письменниці Вікторії Андрусів "Тринадцять жінок Івони" – яскравий приклад сучасної європейської прози. Головний герой роману Івона (так прозваний, аби не плутали з іншими Іванами!) – успішний в усіх відношеннях 33-літній… парубок. Раптом він з жахом відчуває в собі нестримний потяг до… крові. Аби не втрапити в психушку, Івона звертається до екстрасенса й там дізнається, що порятувати його зможе тільки жінка. Тринадцята жінка…

Книга для літературних гурманів! Адже, що може бути захопливішим, аніж дослідження межових станів літературного героя, отже, і своїх власних?" – йдеться в анотації.

… Межа між паралельними світами надто крихка… А людська цікавість надто неприборкана, аби уникнути спокуси бодай краєчком ока зазирнути у потойбіччя… Для цього не обов’язково вмирати. Достатньо роздивитися себе з іншого, нетрадиційного ракурсу. І таким чином розкрити для себе новий світ і відкрити себе світові по-новому… Про це ви дізнаєтеся з книги Вікторії Андрусів " Тринадцять жінок Івони".

Авторка дванадцяти захоплюючих книг, тележурналіст, сценарист, поетка та письменниця. Її творчість приголомшлива та інтригуюча, щоразу не схожа на попередню. Містика, фентезі, трагедія кохання, філософія життя, екстравагантні пригоди і навіть злочини – словом все, як ви любите.

Наразі авторка проживає у Каліфорнії, де також займається журналістськими розслідуваннями. Тож залюбки поділиться враженнями про суперечливу Америку, маріхуану та українських бізнесменів по той бік океану. Поспішайте дізнатися про те, чого ніколи не прочитаєте на шпальтах офіційних видань та соціальних мереж. Іншої нагоди не буде.

0 #