FCE іспит в Ужгороді

FCE належить до групи тестів Cambridge ESOL – English for Speakers of Other Languages та відповідає рівню Upper-Intermediate (B2 за шкалою CEFR). Успішне проходження First Certificate in English свідчить про володіння навичками, достатніми для вільного спілкування англійською мовою у різних сферах діяльності.

До уваги старших школярів та їх батьків.

Успішне складання FCE Test зараховується відповідно до листа Міністерства освіти і науки України як 12 балів з англійської мови (Державна Підсумкова Атестація). Цей тест рекомендується складати людям, які володіють англійською мовою на рівні, достатньому для повсякденного спілкування. Дане тестування також ідеально підходить для тих, хто планує в подальшому навчатися або працювати за кордоном або використовувати англійську мову у повсякденній діяльності.

FCE є всесвітньо визнаним іспитом, сертифікат якого визнають провідні навчальні заклади та компанії всього світу. Більше 5000 освітніх закладів, підприємств і державних установ приймають First Certificate in English (FCE) як доказ досягнення високого рівня англійської мови.

Тест складається з 5 модулів – Reading, Writing, Use of English, Listening, Speaking.

0 #