Chanda RULE (USA) & PETUKHOV trio (UA)

12 жовтня в ILKO GALLERY виступить джазова співачка Chanda RULE та PETUKHOV trio – бенд композитора та піаніста Олексія Петухова.

Неймовірний вокальний діапазон Шенди професійно звучить, як в "бродвейських" соло і госпел, так і проникливих джазових баладах.

Співати дівчинка почала в ранньому дитинстві, разом з мамою вона із задоволенням виконувала традиційну американську музику: блюз, соул і госпел. Народившись в одному з найбільш джазових місць на землі, місті Чикаго, вона тим не менше переїхала підкорювати музичні вершини прямо в Велике Яблуко. Почавши з музичного театру Hudson Shakespeare Company вона незабаром стала виконувати провідні партії в легендарному мюзиклі "Волосся" в постановках театрів Мілана та Амстердама.

Її гнучкий і чарівний голос прикрасив безліч музичних проектів: від триб’юту «Feeling Good: Євангеліє від Ніни Сімоне», в якому вона працювала з саксофоністом Донні МакКасліном, безліч госпел-фестивалів та концерти з оркестром Outreach, гастролі з легендарним Кірком Лайтсі і класичним піаністом Денисом Мацуєвим. Зараз на її рахунку 4 сольних альбоми і вельми напружений гастрольний графік.

Варто відзначити, що вона не тільки чудова вокалістка, але й композитор, і аранжувальник власних пісень. Крім джазових радіостанцій Америки та Європи, музику Шенди зараз можна почути в різних театральних п’єсах. Її музичні постановки стали настільки успішними, що деякі з них навіть були показані по американському телебаченню.

Сьогодні Шенда гастролює не тільки по Америці, але також по Іспанії, Англії, Італії, Франції, Швейцарії, Німеччині. Вона давала концерти на таких відомих майданчиках, як The Apollo, Symphony Space, Harlem Stage, Lincoln Center, і The New York Open Center.

Шенда вже кілька разів виступала в Україні зі складом Олексія Петухова (Одеса), але вперше приїде до Ужгорода.

Бронювання квитків за телефоном +380 (67) 112 20 29 та електронною скринькою gallery@ilko.ua

0 #