Благодійний забіг “Пробіжи – допоможи!”

Стати Миколаєм та взяти участь у благодійному забігу "Пробіжи – допоможи!" закликають усіх охочих представники спільноти U-Run (Uzhhorod Running Club).

Цього року акцію проведуть уже вдруге. Минулого разу участь у забігу взяли 64 ужгородці, серед яких і міський голова Богдан Андріїв. Тоді вдалося зібрати 9000 грн, які передали представникам громадської організації "Щасливі діти". На ці кошти активісти організували новорічне свято для 34 дітей з малозабечених та багатодітних родин, забезпечили піцу, солодкий стіл, подарунки і продуктові набори.

Учасники матимуть можливість обрати одну з двох дистанцій:

Деталі маршруту можна переглянути за посиланням.

Зареєструватися можна й онлайн за посиланням.

"Гроші від реєстрації на одну із запропонованих бігових дистанцій ми знову передамо ГО "Щасливі діти". Вони будуть направлені на подарунки для дітей з малозабезпечених родин. Тому будь-хто зможе подарувати свято тим, хто сьогодні, на жаль, перебуває у більш складних умовах. Кожен учасник отримає індивідуальний стартовий номер, сувенірний магнітик на згадку, гостинці від організаторів, подарунок від святого Миколая, величезний заряд енергії і море хорошого настрою!", – додав Микола Машіка.

0 #