Театр тіней Teulis – шоу «Твоя тінь»!

– Театр тіней Teulis представляє в 2019 році нове шоу «Твоя тінь»! Щороку для театру був знаменним по-своєму. Нові форми, технічні рішення і нові можливості. Всіх їх хочеться об’єднати і показати з найкращого боку. Саме тому театр повертається на сцену в цьому році з шоу «Твоя тінь». У нього будуть включені фрагменти з уже відомих перформансів «Повелителі тіней» і «Вічна історія», а також номери, які ви раніше не бачили.

Головні герої постановки «Твоя тінь» мріють зняти фільм. Протягом всієї історії вони будуть слідувати за своїми спогадами, закохуватися і сваритися, щоб потім нарешті об’єднавшись втілити свою мрію. Впевнені, після перегляду кожен знайде те, що шукав. Можливо, в цей же день, а можливо трохи пізніше – як і герої історії, які заслуговують щасливий фінал за свою сміливість бути самим собою. Театр Тіней Teulis доводить, що всі фантазії можна втілити в життя за допомогою тіней людського тіла. Ви поринете в захоплююче дійство хореографії, що полонить Ваше серце

За останні 4 роки Театру Тіней TEULIS був фіналістом найбільших талант-шоу в Італії, Туреччині, Росії, Чехії та Словаччини. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Білорусії в Японії 35 000 глядачів стоячи проводжали артистів, – кажуть організатори.

0 #