Новини

Вакансія тижня: працівники до міжнародної компанії Allan Lloyds в Ужгороді

3 Травня 2018 2 187

Компанія Allan Lloyds більше року працює в Ужгороді у стильному сучасному офісі та наразі розширює штат співробітників. Вона є провідним у світі організатором бізнес-конференцій у сферах фармацевтики, телекомунікацій, банківській сфері, маркетингу та менеджменту.

Працівниками ужгородського офісу вже організовано міжнародні конференції в таких містах як Дубаї, Амстердам, Берлін та Відень. Для участі в конференціях були залучені представники таких відомих компаній, як BNP Paribas, MBank, Deutsche bank, Danske bank, Raiffeisen Bank International, UniCredit, Nordea bank (banking); Google, Coca-Cola, Danone(retail); Orange, Vodafone, Swisscom (telecom); Merck, Sanofi, Novartis, Bayer (pharma).

Зараз найгарячіша вакансія в компанії – Business Development Manager, у функціональні обов’язки якого входить:

Спілкування здійснюється як в телефонному режимі, так і у формі ділової переписки, але виключно англійською мовою. 

   

Умови праці: офіційне працевлаштування, повний соціальний пакет, можливість швидкого кар’єрного росту та отримання премій, релокаційний пакет (покриття витрат на трансфер до Ужгорода з найближчих населених пунктів, або ж часткова компенсація оренди житла). Робота на повну зайнятість, проте є практика співпраці зі студентами заочної форми навчання.

Вимоги до кандидата:

Компанія дає можливість розвиватись, так як кожен наступний проект пов’язаний з іншою галуззю. Також, як бонус, цього року один з співробітників побував у столиці Албанії (Тірані), де перейняв знання та досвід колег з 6-річним досвідом роботи. Кожен працівник має можливість отримати відрядження за кордон, коли докладає зусилля, має бажання вчитись і показує найкращі результати в колективі.

Телефонуйте за номером +38 099 019 10 79, або ж пишіть на електронну адресу
ukraine.career@allanlloyds.com.

Також на сайті allanlloyds.com, можна дізнатися ще більше інформації про діяльність компанії.

На правах реклами

0 #