Новини

Ужгороду презентували BMW 5 серії 7 покоління

27 Лютого 2017 1 809

Це абсолютно нова модель культового автомобільного бренду. Її презентація пройшла у концептуальному салоні Ідеал М – офіційного дилера BMW на Закарпатті.

Власне, це не була звичайна презентація. Радше яскраве світське шоу з оркестром, поважними гостями, коктейлем і великим білим ведмедем. Крім того, усі поціновувачі бренду змогли познайомитися з усіма технічними характеристиками нової BMW 5 серії, відчути її переваги на дотик.

Новий BMW 5 серії зберіг стриману елегантність та естетичний атлетизм, однак всередині автомобіль став повністю іншим.

При створенні 7-го покоління моделі баварські інженери втілили своє бачення автомобіля майбутнього, здатного задовольнити запити навіть найвимогливіших водіїв і пасажирів.

Як результат ми маємо у новій моделі BMW полегшену конструкцію кузова EfficientLightweight, надекономічні двигуни BMW Efficient Dynamics, харизматичну зовнішність та яскраві деталі інтер’єру.

В Україні автомобіль буде доступний в семи варіаціях, які відносяться до нової модульної лінійки BMW EfficientDynamics: трьох бензинових (BMW 530i, BMW 530i xDrive, BMW 540i xDrive), трьох дизельних (BMW 520d, BMW 520d xDrive, BMW 530d xDrive), а також топ-позицію самої спортивної моделі в лінійці нового BMW 5 серії займе BMW M550i xDrive, який здатний розігнатися до сотні всього за 4,0 секунди. Завдяки технології BMW TwinPower Turbo ці силові агрегати поєднують видатну потужність із зразковою економічністю.

Партнерами презентації виступили: страховий партнер "АХА Страхування", мережа оздоровчих фітнес-центрів "Viper Gym", Вина COTNAR, завод мінеральних вод "ДЕРЕНІВСЬКА КУПІЛЬ" і готель Олд КОНТИНЕНТ, що входить в сотню найкращих готелів України.


Більше про авто дізнавайтесь за контактами автосалону Ідеал-М:


Varosh

Фото: Роман Січкар

0 #