Новини

Раннє бронювання: як правильно спланувати відпочинок та заплатити за нього розумні гроші

31 Січня 2018 1 767

Чимало людей любить планувати відпочинок завчасно. І це правильно! Раннє бронювання – це унікальна нагода обрати свій відпочинок заздалегідь та ще й заощадити на цьому. Забронювати тур по акції раннього бронювання означає купити його за вигідною ціною, але не зекономити на якості відпочинку. Розкажемо усі деталі у цьому матеріалі.

Знижки по ранньому бронюванню інколи сягають 50% від вартості туру. Цікаво, що європейці вже давно і активно користуються перевагами раннього бронювання. Статистика свідчить, що близько 85% турів у Європі продаються заздалегідь. Як то кажуть, готуйте санчата влітку, а літній відпочинок взимку.

– Раннє бронювання з «Фарватер» — це гарантія комфортного відпочинку за найкращою ціною. Переваг у раннього бронювання багато. Окрім ціни, ви також маєте широкий вибір готелів, які часто в сезон повністю розпродані, вибір дати вильоту та періоду відпочинку, а також можете розділити оплату на декілька частин. Частина першої оплати залежить від туру та переважно складає 15-25%. Доволі часто туристам, які забронюють подорож по ранньому бронюванню, надаються різні безкоштовні бонуси, – розповідають в туристичному агентстві “Фарватер”.

Акція раннього бронювання ділиться на декілька етапів. Перший період найбільших знижок починається ще восени і триває до кінця лютого. Другий етап закінчується 31 березня. І третій, останній етап, триває до кінця квітня.

Раннє бронювання підійде навіть тим, хто не має можливості на перед чітко спланувати свою відпустку, оскільки для турів по ранньому бронюванню часто діє гнучка система відміни, а якщо раптом ваша путівка за 2 тижні до вильоту подешевшала, вам повернуть різницю! Це вигідно та економно, бо, як відомо, хто зволікає, той завжди втрачає.

– Довіряйте професіоналам. Компанія “Фарватер” 12 років на ринку, в Ужгороді працює 3 офіси, що свідчить про досвід та розвиток. А також в 2015 з’явився зручний онлайн сервіс: farvater.travel. Вже багато туристів скористалися перевагами бронювання онлайн. Спробуйте і ви, – кажуть в туристичному агентстві “Фарватер”.

Звертайтеся за адресами: 

Онлайн підбір туру за посиланням farvater.travel

На правах реклами

0 #