Новини

Primavera Sound Barcelona: за якісною музикою до прекрасного міста

15 Квітня 2019 419

Primavera Sound Barcelona – одна з найбільших подій фестивального руху Європи не просто так. Той факт, що фестиваль проходить в ідеальній для відпочинку та тусовок Барселоні – вже достатній привід вважати його таким.

Така думка і у авторитетних світових ЗМІ, що регулярно включають його до своїх фаворитів. Але є ще кілька секретів, яким він полонить твої вуха та серце – локація, лайнап та атмосфера.

Коротка інформація:

Хедлайнерами в 2019 стануть Cardi B, Solange, Tame Impala, Erykah Badu, Future, Róisín Murphy, Nas, Richie Hawtin, Modeselector, Robyn, Janelle Monáe, Rosalía, Stereolab, Interpol та інші. Також на різних фестивальних сценах можна буде побачити David August, Apparat, Nina Kraviz, Neneh Cherry, James Blake та ще понад 200 артистів.

Цього року він пройде з 30 травня по 1 червня.

Квитки вже в продажу: на всі 3 дні фестивалю – від 180 євро. Квиток на один день – від 80 євро.

Той, хто хоч раз відвідає Primavera Sound, навряд сплутає його з іншою музичною подією. Щільно інтегрований в життя Барселони, цей реально масштабний захід відбувається в межах міста. Головна локація – футуристичний парк «Parc del Fòrum», що розкинувся на кількакілометровій набережній Барселони.

Багато подій проходять в різноманітних точках міста. Це може бути клубна вечірка чи безкоштовний концерт гурту Rhye в дворику фестивального центру. Так Primavera спонукає місцевих жителів звертати увагу на себе і не пропускати його та давати можливість музичним туристам дійсно відчути Барселону, а не тільки тусуватися на території Parc del Fòrum та набережній Барсалонеті.

Primavera Sound – це справді гучні імена. Минулого року на фестивалі можна було почути Nick Cave & The Bad Seeds, Arctic Monkeys, Bjork, ASAP Rocky, Jane Birkin та інших. А паралельно з ними на десятках міні та мікро стейджів можна почути надзвичайно круту і не таку відому музику. Наприклад, молодий індустріальний британець Gaika, стрибаючий на столі перед 30 людьми, DJ-set від Mike D з Beastie Boys чи вечірка-закриття від The Blaze. Цього року на відвідувачів чекає не менша кількість музично-естетичних задоволень. Варто звернути увагу, наскільки круто фестиваль співпрацює з брендами Adidas, Mango та інші спільні сцени, які дуже гармонійно пропонують музику відповідно до філософії брендів.

Максимально продумана інфраструктура, велика кількість можливостей для різноманітних соціальних груп насолоджуватися музикою, свіже морське повітря, яскраві люди та початок літа — все це створює свою власну атмосферу.

Ну і для тих, хто ще вагається – Primavera Sound Barcelona – це також прекрасна можливість відвідати саму Барселону з її чудовою архітектурою, кухнею та пляжами.

Кирило Марікуца, Varosh

0 #