Новини

Нерухомість в Грузії: безкоштовний семінар “Секрети надійних інвестицій”

22 Січня 2017 2 011

11 лютого в Ужгороді пройде безкоштовний семінар, на якому слухачі дізнаються як вигідно вкласти гроші та заробляти цілий рік на нерухомості біля моря. На зустрічі із зацікавленими спілкуватимуться безпосередньо представники кращих грузинських будівельних компаній.

– Через несприятливу економічну ситуацію в Україні та девальвацію гривні ліквідність української нерухомості знизилась. Її важче продати, а оренда не приносить бажаного прибутку. Інвестуючи в нерухомість за кордоном, ви можете розподілити свої активи і підвищити їх стійкість до ризиків. Купівля житла в Грузії – одна з останніх тенденцій на ринку нерухомості серед українських та зарубіжних інвесторів. За останніми статистичними даними грузинських забудовників, від 40% до 60% квартир в курортних регіонах, зокрема в Батумі купують саме українці, – кажуть організатори події. 

Придбати нерухомість тут значно простіше, ніж у багатьох інших країнах. Місцеві закони вільно дозволяють іноземним громадянам купувати будь-яку нерухомість в приватну власність. Повна відсутність бюрократії та корупції, відсутність податків та зборів з власників нерухомості – це далеко не повний перелік переваг придбання нерухомості в Грузії.

– За рівнем безпеки Грузія займає 1-е місце в Європі та 3-є місце в світі. Складно знайти більш вигідні і комфортні умови для придбання нерухомості в курортному регіоні. Оскільки ціни на нерухомість в Грузії щорічно збільшуються на 15-30%, придбання житла в Грузії – ідеальне капіталовкладення. Окупність складає 15-25 % річних, тобто, здаючи своє житло в оренду, за 4-5 років ви повністю повертаєте свої інвестиції і продовжуєте заробляти. Кількість туристів в Грузії зростає щорічно і сягає понад 6 млн, відповідно, зростає попит на оренду житла, – розповідають організатори.

Мати власну квартиру на березі моря – це престижно і вигідно. Відпочивати в зручний для себе час на морі та гірськолижних курортах, а також здавати житло в оренду і отримувати гарантований прибуток цілий рік – ось які можливості відкриваються перед власниками житла в сонячній Грузії.

Дізнайтесь всі деталі, задайте запитання, познайомтесь особисто з надійними забудовниками та кращими житловими комплексами на березі моря.

Семінар пройде в Ужгороді, в готелі "Унгварський", 11 лютого. Початок о 15:00.

Участь безкоштовна, кількість місць обмежена.

Реєстрація за телефоном +38 067 712 20 20.

Дізнатись більше про нерухомість в Грузії можна:

0 #