Новини

“Ізі”: нова стрічка про італійця, труну і Закарпаття

30 Серпня 2017 4 267

14 вересня в Україні відбудеться прем'єра італійсько-української ко-продукції – стрічки "Ізі"/"Easy", знятої у 2017 році.

У чорновому сценарії йшлося про венеціанця, що везе труну заробітчанина до Балкан, проте після поїздки до Закарпаття та Карпат, головний режисер Андреа Маньяні змінив місце дії на Україну.

– Багато років тому Ісідоро був неймовірно талановитим молодим гонщиком, який починав свою кар’єру в картингу. Але з часом у нього з’явилася дуже велика проблема – перспективний хлопець почав різко набирати вагу, що не могло дозволити йому бути гонщиком (через конструкції болідів і для більшої швидкості ця професія вимагає мінімальну вагу для пілотів). Дійшло до того, що Ісідоро не міг банально сісти в машину. Тепер йому 40 років, життя повільно йде до заходу. Але в один прекрасний день на горизонті з’являється брат Ісідоро, який пропонує йому цікаву, але незаконну і небезпечну роботу. Колишній гонщик повинен за дорученням родича перевезти із сонячної Італії в село на одній з вершин українських Карпат незвичайний вантаж – труну з тілом українського будівельника-гастрбайтера. Ісідоро чекає весела подорож, – йдеться в описі до фільму.

В ролях: Ніколя Ночелла, Остап Ступка, Вероніка Шостак, Барбара Буше, Ліберо Де Рієнцо.

Комедія від режисера Андреа Маньяні вже здобула перемогу в номінації кращий актор – Nicola Nocella за версією швейцарських незалежних кінокритиків Locarno film festival.

Varosh

0 #