Новини

Деренівська Купіль: нові простори відпочинку

29 Листопада 2018 1 872

В улюбленому закарпатцями та гостями області комплексі під Ужгородом з’явилися нові простори відпочинку – аква-зона, ресторан "Ірис" та розважальний центр.


Нова територія релаксу, аква-зона відкриється 1 грудня. Зокрема у ній працюватимуть: критий басейн з глибиною 1,3-1,8м і температурою 27°С, фінська сауна (працюватиме щодня з 16:00 до 20:00) та зона відпочинку.

Аква-зона працюватиме щодня з 9:00 до 20:00.


Новий ресторан “Ірис” – це поєднання затишного панорамного простору та авторських рецептів від шеф-кухаря, орієнтованих на місцевий фермерський продукт, сезонні інгредієнти, чисті, але сміливі смаки. На особливу увагу в меню ресторану заслуговують стейки, приготовані з яловичини з власного господарства, спеціального зернового відкорму, сухого і вологого дозрівання терміном до 30-ти днів. А приємним доповненням до страв стане широкий асортимент вин.

Ресторан “Ірис” працюватиме щодня з 13:00 до 22:00.


Новий розважальний центр стане територією активного та цікавого відпочинку. До послуг гостей: боулінг (4 доріжки); більярд (російський та американський); караоке з найсучаснішим обладнанням та великою кількістю пісень; лаунж-бар з чималим асортиментом авторських коктейлів.

Розважальний центр працюватиме щосуботи та щонеділі з 13:00 до 22:00, а вже незабаром працюватиме щодня.


За попереднім бронюванням послуг розважального центру чи столику в ресторані “Ірис”, вхід на територію Деренівської Купелі – вільний.


Санаторний комплекс “Деренівська Купіль”


Читайте також:


На правах реклами

0 #
# деренівська купіль