Новини

Delirium: виставка живопису та фотографії

18 Січня 2018 1 102

12 січня в ILKO Gallery відбулося відкриття виставки Михайла ІЛЬКА, на якій представлена серія робіт виконаних в 1995 році, а також роботи створені з 20-річною перервою – в 2015 -2017 роках.

Михайло ІЛЬКО – народився у Тячеві. Навчався в Ужгородському художньому училищі прикладного мистецтва та Київському державному художньому інституті.

Експозиція розміщена на двох поверхах галереї – на першому представлені переважно фотографії – спогади про село Бедевля. На другому – живопис, який поєднала назва Delirium, що у перекладі – марення.

– На виставці роботи за два періоди – це 5 картин, які я створив у 1995 році, і твори, які створені з 2015 по 2017 роки. А також є кілька картин написаних вже у 2018 році. Це своєрідне повернення до живопису. На першому поверсі представлені фотографії – спогади про село Бедевля – портрети людей, які там живуть, натюрморти, церковний дзвін та пейзажі яблуневих садів, – каже Михайло Ілько.

Кожна з робіт має глибокий зміст та є алюзією або рефлексією на різні теми. Для зручності відвідувачів, біля кожної роботи є QR-код, за яким можна перейти на матеріали, які пояснюють теми та знайомлять глядача з історіями, які хоче розповісти автор.

Відкриття супроводжувала музична частина – для гостей зіграв Андрій Арнаутов та гурт Tango Tempo.

Виставка триватиме до 4 лютого.

0 #