Новини

4G в Ужгороді. У квітні місто матиме потужний Інтернет

22 Лютого 2018 2 243

Сьогодні, 22 лютого у лабораторії компанії «Київстар» тестували 4G. Також відбулася прес-конференція, на якій зазначили, що у квітні Ужгород та інші прикордонні міста області отримають 4G.

Як зазначив президент компанії Петро Чернишов, наразі йдеться про 4G на частотах 2600 МГц.

Що означає 4G? Це коли не встигаєш оком моргнути, а три серії серіалу вже у тебе на телефоні. А за дві-три секунди ти встигаєш завантажити ці три серії собі на Facebook. Уявіть: якби у 2000 році можна було завантажити додаток Facebook, то ви вантажили би його 13 годин. 3G дозволяє отримати додаток за 11 секунд. А з допомогою 4G Facebook з’явиться на телефоні за секунду-дві.

На прес-конференції підтвердили, що жителі кожного обласного центру доволі потужно користають трафік. А це часто всілякі відео: від серйозних політичних програм до котиків. 1,1 гіга у середньому використовує один абонент на місяць.

У квітні 2018 року 4G запустять у великих містах України, але і в Ужгороді, бо це прикордонне місто. Навіть більше, потужний Інтернет одержать всі прикордонні міста області.

Безумовно, для 4G треба потужний телефон. Як перевірити, чи підтримує ваш смартфон 4G? Аби перевірити SIM-карту, набирайте комбінацію *245*4#. Аби перевірити телефон, наберіть: *245*5#

Евеліна Гурницька, Varosh

0 #