Новини

18-19 лютого Арена Львів стала епіцентром бізнес-життя західної України

6 Березня 2017 1 274

Ukrainian Business Marathon – це подія нового формату, яка переводить український бізнес на новий рівень.

Протягом двох днів 14 топових спікерів зі всієї України розкривали секрети, унікальні кейси та ділились цінними практичними порадами у 6 різних сферах  бізнесу.

Міський голова м. Львова – Андрій Садовий відзначив подію своєю промовою і відповів на деякі питання учасників.

День марафонців починався з кави та смаколиків від партнерів заходу та виступами спікерів від яких медіацентр вибухав оплесками. Близько 1000 учасників заходу чекала неймовірна фотозона з UBM валюти, де кожен зміг зробити унікальне фото. Кульмінацією марафону стала бізнес гра, сповнена емоцій і різноманітних відчуттів.

Учасники оперували ігровими доларами та картами різних товарів. Знайомились, створювали команди, спілкувались, знаходили однодумців та нових партнерів. Гра дала змогу розкритись кожному учаснику, змоделювати та втілити щойно здобуті знання на практиці і в результаті отримати цінні призи та подарунки.

– Два захоплюючі дні, що охопили увесь інформативний простір західної України, мотивували, оновили бачення організації власного бізнесу, формування команди, маркетингу та бізнес-процесів. UBM став місцем, де зустрічаються однодумці. Захід довів, що об’єднавшись, ми здатні на більше. UBM вже набирає нових обертів і грандіозних планів, наступного року організатори вже запланували більше 200 покращень всіх елементів марафону і обіцяють, що здивують учасників ще більше, –  кажуть організатори.

0 #