Мода - Архів

5 вечірніх жіночих образів від Propaganda Hair Studio

31 Травня 2013 12 287

Нещодавно у Мукачеві ми стали свідками творчої імпровізації перукарів та візажистів, що дуже нагадало події за лаштунками модних показів.

Не в плані гламурності, а з точки зору професійності та моди. І, дійсно, створені у підсумку майстрами образи заслуговують на те, аби їх побачило якомога більше людей.

Власне, тому й ми вирішили усе зафіксувати на фото та переповісти ключові нюанси їхнього створення. І ось як усе відбувалося.

У Propaganda Hair Studio нас відразу націлили на стримані натуральні та вишукані образи. Цей тренд, як у зачісках, так і в макіяжі, зараз актуальний для вечірніх заходів та урочистостей.

Хоча, звісно, орієнтуємося, насамперед, чи то на дні народження, чи то на весілля, чи то на заручини, чи то на випускний бал, чи то на коктейльну вечірку.

Для імпровізації майстри Propaganda Hair Studio запросили 5 моделей різних типажів та, що важливо, з різною довжиною волосся. На створення кожного з образів пішло не більше 2 годин.

Образ 1

Model: Діана

Hair: Ванесса Горват

Make up: Дар’я Олексин

Довге, до пояса, волосся моделі, заплели у кілька колосків, що щільно прилягають один до одного. Пасма туго не затягували, що створило ефект легкості та об’єму, водночас. Перед цим волосся підготували до зачіски – створивши гофре-ефект. Зачіску завершили фіксацією та викладенням цього плетіння у гарну форму.

Образ 2

Model: Юлія

Hair: Вікторія Камінна

Make up: Дар’я Олексин

Вишукана зачіска моделі підходить як для вечірки, так і для весільної церемонії. Волосся зібране таким чином, що до зачіски легко закріпити фату нареченої. Бездоганно закручені локони, зібрані позаду голови, кілька пасм навмисне витягнуті поверх зачіски.

Образ 3

Model: Тетяна

Hair: Ванесса Горват

Make up: Дар’я Олексин

Цей образ також підійде для нареченої. Підібрані догори завиті пасма волосся, повністю відкривають шию, плечі та обличчя моделі. Жива лілія у зачісці додає вишуканості, загадковості та довершеності образу.

Образ 4

Model: Діана

Hair: Роберт Бенце

Make up: Дар’я Олексин

У першому варіанті цього образу зачіска виглядає дуже вишукано, зібрано та стримано.Волосся для зачіски готують, бездоганно завиваючи кожне пасмо. Зачіска багатофункціональна, адже витягнувши шпильки – отримуємо зовсім іншу – вільне та об’ємне каре.

Образ 5

Model: Аня

Hair: Роберт Бенце

Make up: Дар’я Олексин

Навіть з сучасної молодої дівчини можна зробити ніжну та вишукану пані – виголене на скронях волосся тому не завада. Перетворенню передує поява рівномірних локонів, що у кінцевому результаті можуть, або спадати на обличчя, або бути зібраними на один бік за допомогою аксесуарів для волосся.


Кожен з образів створювався за мінімуму лаку та при використанні ліній косметичних засобів по догляду за волоссям, зокрема бренду «T-Lab Professional».

На останок про гроші. Майстри Propaganda Hair Studio допоможуть вам створити унікальний цілісний образ, як ви бачили на фото вище, за дуже приємну ціну – від 100 до 300 гривень.

Записуйте контакти: Мукачево, вул. Пушкіна, 16/7 (вхід у двір поряд з будівлею Альфа-банк), тел. 095 777 55 90.

Varosh

Фото: Віктор Дьомін та Микола Романовський

0 #