Мода - Архів

Бабовка & Propaganda Hair Studio: цілісний образ та прикраси ручної роботи

5 Травня 2014 7 548

Дар’я Олексин та Анна Шелест взялися за спільний проект, у якому вирішили показати, як можна створити гармонійний образ за допомогою професійних візажистів, перукарів та майстрів хенд-мейду. До того ж, зробити усе надзвичайно швидко та вправно.

Ми й самі були здивовані, наскільки легко жінки складали деталі образу моделей, наче пазл. У підсумку – 3 абсолютно різні дівчини виглядають привабливо, вишукано та звабливо. А втілені мейк-апи показують як можна по-різному – від ніжного до зухвалого – виглядати на будь-якій важливій події від дня народження до випускного.

– Нам хотілося показати людям щось цікаве, нестандартне, аби вони побачили, що навіть у своєму місті, Мукачеві, можна знайти гарні речі та професіоналів. Не обов’язково їхати за цим до столиці чи за кордон. Нам з Анею у спільному проекті хотілося виплеснути сміливі ідеї. Ті образи, які ми створили з дівчатами – це суміш ніжних кольорів. Коли на дворі пахне весною, дуже хочеться додати трохи більше яскравості й у життя, – каже Дар’я.

Для створення образів запросили трьох абсолютно різних моделей, аби підкреслити індивідуальність та особливість кожної жінки – не залежно від довжини волосся, кольору очей, форми обличчя.

– Особисто я вирішила взятися за цей проект для того, аби показати, як можна носити гарні речі ручної роботи, як вони гармонійно поєднуються з цікавим макіяжем. Люди часто не знають, як та з чим носити хенд-мейд прикраси. Їх виробляють 7 різних майстринь. У нас є хенд-мейд, який пасуватиме до вечірнього образу. Є оригінальні речі й на повсякдень. Кожна з прикрас – це кропітка ручна робота. Часто – в єдиному екземплярі, – продовжує Анна.


Образ 1



– До хенд-мейду я ставлюся дуже прискіпливо, адже роботи, перш за все, мають бути охайними. Немає значення, що це: бісер, каміння, буси. Приємно, що хороших майстрів стає усе більше, тому й гарних робіт теж вистачає. Бо, коли ми лише відкрилися, то знайти у Мукачеві майстринь, які б робили саме прикраси, було дуже важко. Сьогодні усе більше мукачівок надає перевагу унікальним речам, які є лише у них, – розповідає Анна.

У "Бабовці" є книжки-клатчі в стилі Олімпії Ле Тан – дуже трендові у всьому світі. Шкіряні вироби ручної роботи від мукачівця Дмитра Златкіна та прикраси з бісеру і каміння від Анни Шелест, Росани Бісьмак, Наталії Шостак, Юлії Чокліної, Єлизавети Бісьмак та Лариси Лакос.


Образ 2



Дар’я та Анна створювали образи, відштовхуючись передусім від прикрас: хотіли показати дуже ніжний, повсякденний та вечірній вигляди.

– Мені здається, що жінкам вартувало б давати собі більше волі. Бо для декого змінити колір помади – це справа кількох років. Насправді ж це легко і не вимагає особливих зусиль. Можна прийти до салону і попросити професіонала зробити це. Я готова абсолютно безкоштовно допомогти підібрати підходящий колір блиску нашим жінкам – просто заради того, аби вони могли відчути себе гарнішими. Жінки, гортаючи Vogue, мають розуміти, що усе можна придбати тут і за помірні гроші. Головне – не боятися експериментів, – каже власниця Propaganda Hair Studio.


Образ 3



Загалом у салоні надають усі перукарські послуги, професійний візаж, манікюр, педикюр, спа-процедури та масаж. Майстри студії кожні кілька місяців їздять на різноманітні семінари, тому добре розуміються на сучасних тенденціях та на тому, що буде актуальне у найближчі кілька місяців. Важливо згадати й те, що в Propaganda Hair Studio працюють олівцевою технікою, а не тіньовою, тож макіяж тримається значно довше та виглядає бездоганно навіть через добу.

– Наша робота з клієнтками будується по-різному: хтось приносить фото з мережі і каже, що хоче такого самого ефекту, а хтось готовий до експериментів та пропозицій від майстрів. Часом буває, що дівчата показують сукні одного фасону, зачіски іншого, а макіяж – третього. Ми намагаємося підказати, як буде краще, що бездоганно пасуватиме саме їй. Можемо повністю створити жінці образ для тої чи іншої події. І нам не принципово від чого відштовхуватися: від сукні чи від зачіски, – розповідає Дар’я.

До слова, у Propaganda можна вже приходити і за засмагою, тросниковою. Цю послугу в салоні відкрили, щойно на неї зародилася мода у світі. Дія спеціального лосьйону з витяжки тросника, що наноситься на шкіру пульверизатором, триває від 7 до 14 днів – у залежності від кількості контактів з водою.



Propaganda Hair Studio

Адреса: Мукачево, вул. Пушкіна, 16/7 (вхід у двір поряд з будівлею Альфа-банк).
Телефон: 095 777 55 90.

Арт-кафе "Бабовка"

• Адреса: Мукачево, вул. К. Беляєва, 4 ТД "Корзо".
• Телефон: 095 916 15 15.


Varosh

Фото: Олександр Смутко

Моделі: Ніколетта Лецо, Галина Михайлова, Вікторія Лендєл

0 #