Життя

“Пластилін”: інтерактивне кафе з купою атракціонів для дітей та дорослих

9 Квітня 2014 26 187

Його відкрили кілька тижнів тому в Ужгороді у самісінькому центрі. Днями ми завітали туди, після оригінального запрошення, яке надійшло на нашу електронну скриньку: "Чим ми можемо зацікавити Varosh?", – написали вони нам…

Власники вирішили відкрити кафе, коли стали батьками і зрозуміли, що варіантів, куди б можна було піти з малечею і при цьому самим цікаво і різноманітно провести час у нашому місті, не так вже й багато.

Сьогодні у закладі органічно поєднана ігрова дитяча зона та відпочинкова – для дорослих. Так пити каву молодим батькам з друзями буде значно комфортніше, адже діти у безпеці та й кава, до слова, дуже добра.


Атракціони


У "Пластиліні" намагалися якомога гармонійніше поєднати розважальне і пізнавальне. Тому можна знайти розваги на будь-який настрій та вік дитини. Починаючи від 9 місяців.

Малечі запропонують оріґамі, ліпку, малювання, баскетбол, аерохокей, пазли, гру на фортепіано, великий лабіринт та безліч інших розваг. Окрім того, у "Пластиліні" є й ігри для розвитку моторики.

Власники закладу кажуть, що сьогодні дуже важливо запропонувати дітям альтернативу комп’ютеру та онлайн іграм, показати їм цікаве та інтерактивне дозвілля. Хоча, за їхніми словами, часто буває й так, що батьки приводять гратися дитину, а потім й самі не можуть відірватися від гри.


Меню


"Пластилін" не є класичним дитячим кафе, а отже й немає специфічного дитячого меню. Наразі тут є різні види штруделів, печива та тістечок. Уся продукція завжди свіжа. Її для кафе виготовляє пекарня "Ренесанс". З напоїв є кава "Goriziana" та кавові напої, какао, гаряче молоко, чай, домашні компоти, соки, а також смачне морозиво та молочні коктейлі.


Майстер-класи


Розваги можна поєднувати з чимось корисним, кажуть у "Пластиліні", і тому проводять розважальні майстер-класи. Вік діток, які можуть взяти у них участь від 3 до 12 років. Батьки також радо займаються разом зі своїми дітьми.

Наразі проводяться заняття по орігамі та ліпці. До прикладу, найближчі тематичні майстер-класи "Великодня писанка власноруч" з декорування пасхальних яєць відбудуться 13, 15, 17 та 18 квітня.


Дизайн і назва


Фішка закладу – пластилін, його розкладають на столиках, пропонуючи проявити фантазію і зліпити "будь-що", в очікуванні на своє замовлення, або ж, коли діти захочуть відпочити від ігрового лабіринту чи інтерактивних ігор. Свій витвір сміливо можна приліпити до будь-якого вільного місця – на стіні, вітрині, або забрати з собою у подарунок.

Що ж до дизайну закладу, то власникам допомагали друзі – ужгородські художники Олександра Кирилова та Сергій Біба. А також майстриня Ліна Ісак, яка до речі, проводить майстер-класи для малечі у "Пластиліні"

В оформленні намагалися якомога більше використати натуральних матеріалів, дерева та хенд-мейду.


Ціни



Дні народження


У "Пластиліні" зручно проводити дитячі Дні народження. Є можливість як замовити кафе повністю, так і частинами. Для цього у закладі розробили спеціальний пакет послуг.

Якщо день народження розрахований на 5 дітей, то вартість пакету складає 600 гривень. У нього входить безлімітне використання лабіринту, 25 ігрових жетонів та аніматор. Іменинник відпочиває безкоштовно. Ігровий жетон підходить до будь-якого атракціону.

Якщо День народження до 10 дітей, то вартість пакету 800 гривень. Кількість жетонів збільшується до 40. Більше 12 дітей – 1100 гривень. Кількість жетонів – 60. Час перебування діток на ігровому майданчику – до 4-ох годин.


Деталі




Varosh

Фото: Андрій Кирилюк

0 #