Культура

Polyana Music Festival. Новий open-air, нове місце, нова музика

4 Вересня 2016 2 558

Новий фестиваль відбудеться у Карпатах, просто неба, з 9 по 11 вересня. Polyana Music Festival 2016 – це дві сцени з 16-годинною щоденною програмою. Багато стилів, багато красивої музики.


Євгенія Стрижевська, ідеолог Polyana Music Festival:

"Ми створюємо в Україні новий і, сподіваємося, значущий фестиваль. Мотиви і вигоди очевидні: чим більше культурних подій в країні – тим вищий інтерес до неї. Чим більше у нас красивого – тим більше позитивних емоцій. Культура наповнює економіку і формує добре сусідство".

Polyana Music Festival відкриває в Україні нове музичне місце. Це перший в Закарпатті фестиваль подібного масштабу й формату. Фестивальні майданчики розташуються в долині р. Пеня, що занурюється у ліс та гори, поблизу села Поляна Свалявського району Закарпатської області.


Ната Жижченко, ONUKA:

"Кожен опен-ейр – сповнений енергією місця. Її створює природа та люди, що збираються разом. Яким буде наш виступ? Органічним галявині, що занурена у величні гори, посеред загадкових крон дерев, під яскравим нічним небом. І все це у компанії прекрасних людей, що зберуться разом у цьому красивому місці. Трембіти – так, обовязково".

Найбільш очікуваний концерт першого дня фестивалю – Deep Forest. Саме Deep Forest вважаються засновниками стилю world music. На їхньому рахунку премії Grammy, WMA, а також 11 альбомів, останній з яких вийшов у 2016 році. Це буде перший концерт Deep Forest в Україні.


9 вересня на Main Stage: Deep Forest, Onuka, SHUMA, Go-A, Sun Groove.


Другий день фестивалю – подарунок для фанатів Chicane. Практично кожен сингл Chicane потрапляє в топ британських чартів. 


10 вересня на Main Stage: Chicane, Cepasa, Sexy Suicide, Morphom, TonikaDJBand.


На Night & Day Stage вночі виступлять відомі українські DJ: Derrick, Louder Than Words, Votuma, Vitaminka, Veronika, Woodman, Ground, Dub Ro. Легендарну колекцію пітерських вінілів представить знаменита Lena Popova.

Концепція денної програми вибудувана, виходячи з трьох посилів: слухати, рухатися, вчитися. Барабани, укулеле, вокали, майстер-класи, вініл, танці, розмови.

Night & Day Stage – вхід вільний.

Polyana Music Festival корисний: арт-програма, майстер-класи, тренінги, ярмарка. На фудкортах можна будет вивчити карпатську гастрономію. Саме село Поляна – курорт з давньою історією та унікальними санаторними ресурсами. Мінеральна вода цього регіону визнана однією з найкращих вод Центральної Європи.

Також на фестивалі будуть працювати ярмарки та фуд-корти. Розміститися можна буде на території курорту (в більш ніж 200 готелях і садибах) або в наметовому містечку.

Polyana Music Festival почне свою роботу 9 вересня о 14:00. Завершення роботи фестивалю – 12 вересня о 04:00.

Сайт фестивалю polyanafest.com

Varosh

0 #